Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány lánnyal randiztatok miután találtatok barátnőt?
Figyelt kérdés
Nem tudom más is ilyen sok elutasítást kap e vagy sok mellényúlásba fut mert nem olyan a csaj amit várt, de én a legutóbbi barátnőm és a mostani közt kb 22 lánnyal ismerkedtem illetve próbáltam volna ismerkedni. Egy része engem utasított el, és voltak akiket én.2016. júl. 11. 19:37
1/6 anonim válasza:
egyel se.. nekem a legutóbbi volt az igazi, még így 9 évvel utána se jöttem helyre, végképp nem akarok mást.
2/6 anonim válasza:
Lenézhettek, de én számolom ezeket a dolgokat. Tudom hány lánnyal voltam randizni, tudom hányat csókoltam meg és tudom hánnyal szexeltem életemben.
Én egy másik városba jöttem főiskolára és akkor közel 1 év volt mire itt az új helyen barátnőt találtam. Akkor 14 lánnyal randiztam, abból 6-tal csókolóztam is és abból a hatból 2-vel le is feküdtem, mire az egyikük hajlandó volt a barátnőm lenni.
Már több mint fél éve együtt vagyunk. Külsőre átlagosnak tartom magam (arcra, magasságra és izomzatra is)
20/F
3/6 Noren1989 válasza:
Összesen kb 11-12 lánnyal mentem el randira, 6 barátnőm lett belőle. Természetesen nem egy időben.
26/F
4/6 anonim válasza:
Nem szoktam randizni barátnő mellett.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem barátnő mellett hanem előtte. Vagy ha úgy tetszik 2 közt
2016. júl. 23. 09:17
6/6 anonim válasza:
1/1 szokott lenni az aràny, ha valakit elviszek randizni, akkor abbòl alakul valami kapcsolat. Én hülye tavaly meg is lepődtem mikor egy randi utàn megkaptam az első lekoptatàst egy-két randi utàn egy csajtòl. Na jò azon kìvül volt még egy randi amo utàn én mondtam nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!