Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtatok már barátnőtökön valahol szőrt, ahol nem
számítottatok rá?
Volt akin apró bajuszkát fedeztem föl. Igazából sok idő kellett hozzá,hogy észrevegyem mert csak napon,ha egy bizonyos szögből volt megvilágítva akkor látszott. Volt akinek a hasán,a köldöke körül keltem egyetlen szál vastag fekete szőrt. Nem tudom,hogy kerülhette el a figyelmét. A legmegdöbbentőbb azonban egy nagyon fiatal,kicsi,törékeny baba csajszinál volt akinek a derekán találtam egy vagon szőrt. Vagy inkább a csípőjénél a gerince környékén. Nem volt hosszú,nem volt sötét de látható és érezhető volt határozottan
2015. jún. 2. 15:00
Ugye tudjátok, hogy a lányok alapból szőrösek?
2015. jún. 2. 15:18
1-es, amit leírsz, az valószínűleg nyitott gerinc.
(spina bifida occulta)
Nekem is az van, a hátam nem szőrös, a fenekem se, de csípő tájékon van egy csík szőr.
2015. jún. 2. 15:22
Érdekes amit irsz,nem tudtam,hogy ez ilyen tünettel járhat :-o
2015. jún. 2. 15:27
Kevesen tudják, mert a betegség maga tünetmentes, arra meg senki nem gondol, hogy gerincprobléma van egy szőrcsík mögött.
Nekem is véletlen röntgenvizsgálaton derült ki.
2015. jún. 2. 15:32
#1-es és mikor észrevetted, akkor gusztustalannak találtad? Mert a kérdésedből nem teljesen tudtam leszűrni. Amúgy a lányok is mindenhol szőrösek, a színben, hosszban, vastagságban vannak a különbségek, de amúgy az egész test szőrös, csak valahol pihés.
2015. jún. 2. 15:33
Pcos is járhat erős szőrnövekedéssel. Nekem barátom szólt be első együttlét alatt, hogy borotváljam le a szeméremdombom. Nem lett volna vele gond, ha jó időben közli, de ez így eléggé megszégyenítő volt.
2015. jún. 2. 15:46
A párom mellén a bimbóudvar szélén szokott nőni egy sötét szőrszál amit mindig kihúz pedig én imádom.
37F
2015. jún. 2. 16:12
1-es vagyok. Gusztustalannak nem találtam,max kicsit kiábránditónak. Félreértés ne essék,nem vagyok mániákis csupaszlány mániás. Punciból pl a szőröset kedejezetten szeretem (szeretném)..
2015. jún. 2. 16:21
7- es már írta, megerősíteni szeretném, hogy a PCOS-os lányok szőrösebbek. Hogy laikus férfi is értse: nőgyógyászati probléma a PCOS, amivel sajnos rengeteg lány küzd. A hormonproblémák miatt (ha attól esetleg nem is, akkor meg a kapott gyógyszerek miatt) ezeknek a lányoknak erősebb a szőrzetük, mint az egészségeseknek. Ráadásul ez nem csak az általános - szemérem, láb, hónalj - területeken jelentkezik, hanem nőhet a köldök környékén, vagy az állon + "bajusz".
Ha a leányzó kordában tartja a dolgokat és ápolja magát, akkor nem lesz jeti.
2015. jún. 2. 16:59
Kapcsolódó kérdések: