Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jöttetek már össze, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttetek már össze, vagy randiztatok olyan lánnyal, aki foglalt volt? Összejöhet?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt aki nagyon kedvel, de benne van egy lelkileg zsarolós, elfojtós erőszakos kapcsolatban.

Már többször találkoztunk és tervezzük, hogy még fogunk, de még nem volt semmi komolyabb.

2017. jan. 8. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Én voltam már foglalt lánnyal, szaggatottan búgott.
2017. jan. 8. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
És mi értelme ennek? A ti kapcsolatotokban is pontosan ugyanezt a probléma megoldási metódust fogja alkalmazni: átcsüng egyik péniszről a másikra, mert "ő gyenge, ő fél változtatni, neki amúgy tök jó így, de azér' legyen máshogy...". Nem érdemes olyan emberrel kezdeni, aki nem képes tisztán intézni az ügyeit, mert téged is pont ugyanúgy át fog cseszni a palánkon, amint már nem leszel neki annyira fontos.
2017. jan. 8. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy lelkileg zsarolós, elfojtós erőszakos? Kitudod fejteni?
2017. jan. 8. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt, hogy próbálja korlátozni a lányt. De úgyis hiába magyarázom.
2017. jan. 8. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

Mint az élet más területén , itt sem lehet általánosítani Könnyű mást elítélni, de mindenki kerülhet ilyen helyzetbe, akkor is, ha most "elvei" vannak, és elképzelhetetlennek tart egy ilyen szituációt, az élet furcsa dolgokat produkál.

Egy kapcsolatot sokszor nehéz lezárni, és előfordul, hogy egyik, vagy mindkét fél szenved. Nagyon kedvel? Ragadd meg a lehetőséget, és merj belevágni. Ha valódiak az érzelmek, akkor az úgyis kiderül hamar, és egyáltalán nem biztos, hogy "átver majd". Azt írod,lelkileg zsarolós, erőszakos a jelenlegi kapcsolata, amiben egészen biztosan rosszul érzi magát. Te nyújtsd az ellenkezőjét, legyél kedves, megértő, érezze magát nőnek melletted. Lehet, hogy egy igenis szerető társra lelsz, pont azért, mert ismeri a másik oldalt. Garancia nincs, de mire van?

Mivel hasonló helyzetben vagyok, van tapasztalatom. És mielőtt jönnének a trágárságok, életem folyamán két kapcsolatom volt, és 40+ vagyok.

2017. jan. 8. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
40%

Az a baj a legtöbb lánynak bejön az, ha folyamatosan kapják az arcukba (képletesen szólva) a "drámát". Erre az érzésre úgy rátudnak függni, mint a drogra.

Ezért van az, hogy sokan bent maradnak egy ilyen kapcsolatban, hiszen megkapnak sokféle érzelmet. Kifejthetném ezt bővebben is de most nem ez a lényeg.

Viszont simán összejöhet, abban az esetben ha már nem érez a srác iránt (utálatot sem). See? Az is érzelem, azaz érez iránta, ergo szereti is / jöhet a negatív de ez így van / :) Ezt neked kell látni rajta, akár amikor beszél Róla akár ámblokk ahogy rád tekint. Ha így is látsz esélyt akkor free to go ;)

Ja és btw. Mennyiszer találkoztatok? Arra figyelj, hogy Ne ess bele akkor abba a hibába, hogy nem lesz semmi a találkozásokon különben elkönyvel téged barátnak..

a.k.a. friendzone

2017. jan. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!