Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év felett már minden jó pasi foglalt?
Persze, ismerek én is olyan jó pasikat, akik szinglik és 25 felett vannak, de elég keveset. Őszintén szólva 23 évesen elkezdtem azon "izgulni", hogy én már nem fogok találni "tökéletes" pasit, mert a jó pasikat mind elhappolták már a jó csajok és sokan már el is jegyezték egymást. Ez tényleg így van, vagy csak én látom úgy, hogy lassan nem marad nekem jó pasi szabadon? Egyébként van rám kereslet, de elég nagyok az elvárásaim a fiúkkal szemben.
23/L
Te!
vagy egy troll pasi vagy! vagy egy Ego csaj..
Sejtjük mit is jelenthet a " jó pasi" nálad. :D
Mivel nem bukom az átlagra! Nagyon másképp képzelek egy embert / kapcsolatot, mint a mai áltag. Remélem neem ..! :D
Hát, ez az a kor, mikor a komoly párkapcsolatok általában kialakul. Nem hiszem, hogy mindenki foglalt, de az esélyek mindenképpen csökkennek.
Kíváncsi vagyok rá, milyen elvárásaid vannak, elárulod?
23/F
Kérdés az, hogy mi a jó pasi számodra.
Ha főként a külsőre mész, akkor esélytelen, mert azok a
pasik, akik jól néznek ki, mindig fognak barátnőt. Tehát
mindegy, hogy 20, 30 vagy 40 évesek, lesz valakijük.
Viszont a megfogalmazás, hogy "jó pasi", ismételve, eléggé
furán hat, már ne haragudj meg érte.
Csatlakoznék az előzőhöz, hogy véleményed szerint ki a
"jó pasi" ? Egyébként is, a szépség múlandó, de egy jó
személyiség többet ér bárminél. Na de ez csak az én meg-
látásom.
Ilyenek vannak bőven, csak nem biztos, hogy találkozol is velük, mert nem egy helyre jártok :)
És mik a nagy elvárások? Mert szerintem ezek teljesen normális elvárások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!