Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik-e barátság és szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e barátság és szex alapú kapcsolat, ami nem szerelem, vagy ez csak az író agyszüleménye?

Figyelt kérdés
Pár hónapja olvastam egy elég jó írás (angol nyelvű, nem tudom visszakeresni), ahol a női és férfi karakter egymást barátokként emlegették, nem éltek együtt, de szexuálisan közeledtek egymáshoz. (Értsd: volt szex). Viszont nem beszéltek arról, hogy szerelmesek lennének egymásba, de sima haveroknál többek voltak. Ilyen van a valóságban? Vagy ez csak az író valamely valós élményének átdolgozott verziója lehetett?
2017. nov. 5. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen, igen.
2017. nov. 5. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze
2017. nov. 5. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, létezik, csak kevés embernek sikerül... sokan ugranak bele “barátság extrákkal” - kapcsolatba úgy, hogy nincsenek tisztában saját magukkal, nem ismerik a másikat, de magukat sem eléggé ahhoz, hogy ez működni tudjon.
2017. nov. 5. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a barátság extrákkal. Elméletben létezik, gyakorlatban meg azon a két emberen áll vagy bukik akik ebben vannak.

Nekem pl 3 ilyen kapcsolatom volt, mert nem tálaltam azt akire lelkileg is vágytam volna, de a szex hiányzott. Így lett barátság extrákkal. Két esetben ez teljesen jól működött, összejártunk, néha bele fért egy egy közös vacsi, mozi, koncért, színház és persze a szex, aztán nap végén ki jobbra ki balra.

Senki nem érzett semmi pluszt a másik iránt, korrekt formában megbeszéltük, hogy akkor nem fekszünk le másokkal mert ugrásra készen ott vagyunk egymásnak és ez működött.

Aztán a harmadik esetben én már alapból szerelmes voltam a pasiba, és azért mentem bele, hogy legalább így vele lehessek. Ez 3 éve volt, két éve párkapcsolatban élünk.

2017. nov. 5. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Létezik, csak nyilván a szexuális vágynál és vonzalomnál előbb-utóbb erősebb érzelmek is előjönnek, egy fellángolás ami elmélyülhet szerelemmé. És általában ez nem szokott viszonzott lenni, ritka az olyan... ezért általában rövid életűek az ilyen barátságok.
2017. nov. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!