Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e barátság és szex alapú kapcsolat, ami nem szerelem, vagy ez csak az író agyszüleménye?
Ez a barátság extrákkal. Elméletben létezik, gyakorlatban meg azon a két emberen áll vagy bukik akik ebben vannak.
Nekem pl 3 ilyen kapcsolatom volt, mert nem tálaltam azt akire lelkileg is vágytam volna, de a szex hiányzott. Így lett barátság extrákkal. Két esetben ez teljesen jól működött, összejártunk, néha bele fért egy egy közös vacsi, mozi, koncért, színház és persze a szex, aztán nap végén ki jobbra ki balra.
Senki nem érzett semmi pluszt a másik iránt, korrekt formában megbeszéltük, hogy akkor nem fekszünk le másokkal mert ugrásra készen ott vagyunk egymásnak és ez működött.
Aztán a harmadik esetben én már alapból szerelmes voltam a pasiba, és azért mentem bele, hogy legalább így vele lehessek. Ez 3 éve volt, két éve párkapcsolatban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!