Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják megmondani a férfiak, ha nem érdekli egy nő?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy párszor találkoztok és folyamatosan beszélgettek, aztán egyszer csak a srác érdektelen lesz, majd eltűnik.
Miért nem lehet megmondani, hogy nem érdeklem, miért kell így szó nélkül eltűnni? :D
2017. nov. 4. 12:06
1/10 anonim válasza:
Én ezt lányoktól tanultam ahol törléssel/tiltással "jelzik", hogy inkább mégse. :D
2/10 anonim válasza:
Jobb lenne ha a szemedbe mondaná hogy talált jobbat szebbet előnyösebbet? Jobb ha eltűnik csendben, vedd az adást bébi.
Mindenki vegye az adást, ne reménykedjen, ne várja, előtte is volt élet, folytassa.
4/10 anonim válasza:
Nincs annyi vér a farkában,hogy a szemedbe mondja.Gondolja,majd csak veszed a lapot.Az ilyenekért egy percig sem kár!
5/10 anonim válasza:
Gyanítom, hogy te nem mutattad ki, hogy téged is érdekel a férfi, ő pedig ráunt erre, azt hitte, hogy nincs esélye nálad, ezért inkább lelépett.
6/10 anonim válasza:
Valószínű azért, mert nem akarnak megbántani.
Amúgy ugyanezt csinálják a csajok is - tisztelet a kivételnek! - : nem mondják meg nyíltan, hogy "bocs, nem jössz be", hanem jön valami elterelő szöveg, vagy nem is jelentkeznek többé.
7/10 anonim válasza:
Én ilyet még csak nőtől tapasztaltam.
9/10 anonim válasza:
Én nem, de a kérdezőnek emiatt nem nemspecifikusan kellene feltennie a kérdést, mivel mindkét nemben előfordul.
10/10 Éron91 válasza:
Ezt nem lehet jol tálalni egyik oldalról sem. Ha a szemébe mondod akkor megbántod. Mindkét fél ezt a megoldást választja mert itt nem kell konfrontálódni. Én sem tartom korrektnek,de manapság már ez a "normális" mindkét fél oldaláról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!