Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy magyaráznátok el neki, hogy a srácot valószínű annyira nem érdekli?
Esetleg, ha volt olyan, akinek így lett kapcsolata azt is leírhatjátok.
Van egy jó barátnőm, ő most reménykedik a szerelembe, mert ismerkedik egy fiúval, viszont a fiú elég ritkán van fent, hogy beszéljen vele, telefonon nem hívja, és nem tudnak találkozni sem.
Igazából néha feljön 5 max 10 percre, és újra nem elérhető fél órára, vagy van, hogy több, kicsit olyan a látszata, mintha nem lenne kíváncsi a barátnőmre, mert tudja ő is, hogy máshogy nem tudják megoldani az ismerkedést, de még csak fel sem hívja, ha már egyszer neten csak néha írnak..Nyilván amikor a srác visszaír, előfordul, hogy barátnőmnek van dolga, így ő nem ír neki vissza, és elkerülik egymást sokszor egy-két órára. Párkapcsolatunkba nekem párommal belefér, mert tudom hol van, mit csinál, épp mit dolgozik, de ők még csak ismerkednek, én ha elakarom sürgősen érni a párom felhívom..
Akad itt olyan, aki így is kapcsolatba tudott lépni valakivel? Megérte? Most is ilyen kapcsolatba a dolog?
Elmondtad a barátnődnek a véleményed?
Ha igen ,akkor hadjad. Majd rájön maga ,hogy mi a helyzet.
N25
Igen.
Biztos őt is bosszantja, nem értem mit tudnak megbeszélni úgy, mivel még nem ismerik egymást, ha a srác állandóan fél óránként jön csak fel, és akkor sem hosszú időre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!