Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában nincs is csúnya nő, csak elhanyagolt?
Nézegettem ezeket a képeket:
és arra jöttem rá, hogy valójában nem is léteznek csúnya nők, csak elhanyagoltak. Hihetetlen a kontraszt a vékony és a kövér képek között. A kövérekhez bottal se nyúlnék hozzá, viszont a fogyási után képeken hihetetlenül szexi az összes.
Érdemes lehet összejönni egy elhanyagolt, kövér nővel, akinek én vagyok az álomférfi és megbecsül, majd lefogyasztani, hogy ilyen jó nő legyen belőle? :D Tudom, hülye kérdés, de van ebben valami.
Tök mindegy, attól függetlenül fényévekre van a duci nő a vékonytól. Engem a duciság rettentően taszít.
Csak mondom, hogy ha villogni kell a haverok előtt, ruhában tök faasza, csak lehet, hogy nem mer majd előtted levetkőzni.
De hé, legalább sovány.
Előttem lemerne, mert én nőként kezelném, nem úgy, mint a férfiak többsége.
Mi van, nem kellesz a normál súlyúaknak?
Azért annyira piknikus nem vagyok,mint a tetkós csaj a képen,de egy ilyen pasi,aki így beszél másokról,aki valamiért nem szimpatikus, akkor se kéne,ha az utolsó ember lenne a Földön.
Ki vagy te,hogy elvárd bárkitől,hogy miattad lefogyjon?Egy Fabregasba oltott Lazar Angelov?Mert akkor nem lenne probléma a csajozással, ennyi rossz indulattal sem és azt várhatnál el kinézetre,amit akarnál.
Oké,ha valaki ilyen szinten túlsúlyos, FOGYJON LE,DE SAJÁT MAGA MIATT,NE EGY ILYEN EGOMÁN PHASZ MIATT,MEG MÁSÉRT SE!
A malacképű ducikhoz képest ők is álomszépek szerintem.
"Előttem lemerne, mert én nőként kezelném, nem úgy, mint a férfiak többsége."
Nem tőled függ az önbizalma, hanem saját magától.
Szerinted melyik nő akarna olyan pasit, aki így lenézi a kövéreket? Állandóan azon rettegni, hogy elhízol, nézni, hogy mit eszel, megszól-e, ha jóízűen falatozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!