Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jönnek be az északi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek be az északi típusú férfiak?

Figyelt kérdés

Fehér bőr, szőke, vagy vörös haj stb. Miért? Mindig is tetszett a szőke haj. De ami a legjobban tetszik világosbarna-szőke, és fehér hamvas bőr.

Barna bőrű, fekete, erős hajú, szörzetű férfiak nem tetszenek, nagyon ritka kivétellel.

21l

2017. nov. 3. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért jönnek be, mert helyesnek,jónak gondolod őket :D Mert az ízlésednek megfelel
2017. nov. 3. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenkinek más tetszik.

Nekem is világosbarna hajam és fehér bőröm van, és általában a hozzám hasonló világosbarna hajú, fehér bőrű lányok szoktak tetszeni a legjobban. A fekete hajúak csak nagyon ritkán. A barna szem viszont tetszik. Nekem is barna szemem van.

2017. nov. 3. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Ez a "felnőtt párkapcsolatok", kislány...
2017. nov. 3. 16:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem meg az alföldi nők jönnek be, tetszik az ilyen alakú/vágású szem

[link]

De ez tipikusan olyan dolog, hogy van ami jobban tetszik, van ami nem, de azért elég őrültnek kell lenni, hogy csak a rögeszméhez ragaszkodj és zárj ki mindenki mást.

Szóval nem baj, ha van egy zsánered, de hidd el, ha beleszeretsz valakibe aki nem ilyen - nem fog zavarni. Sok-sok sztorit láttam már, ahol az adott nő vagy férfi végül az addig hangoztatott ideáljának szöges ellentétébe szeretett bele.

2017. nov. 3. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Láttad a Halálos iramban 8. részét? Abban volt egy igazi norvég férfiállat, biztos tetszett:

[link]

2017. nov. 3. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a zsánere, ennyi az egész :) Nekem is az északi vonások tetszenek, bár a vörös haj konkrétan nem, de a szőke/szőkésbarna, kék szemekkel mindent visz. Szinte csak ilyen pasik tetszenek, néha barna szeműek is, de alapjában véve a sötét bőr/haj nem jön be nekem se. Én is kék szemű és szőkésbarna hajú lány vagyok.
2017. nov. 3. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam hogy miért? Mindenkinek más jön be. Van olyan lány aki meg a déli fiúk szerelmese.
2017. nov. 3. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Élvezd ki amég tudod mert nem sokáig lesznek Svéd szőke hercegek.
2017. nov. 3. 18:31
 9/12 anonim ***** válasza:

4-es, megnyitottam a linket, bátyám és anyám nézett vissza a képről, kemééény. :) Mindannyian nagykunságiak vagyunk.

Kérdező: nemtom nekem két dolog tetszik: egy, az egész élethez való viszonyulás, kettő, a gyönyörű, sokszor világító szemek!

Van egy finn kollegám aki egyébként sötétebb bőrű/hajú, de ragyogó kékszöld szemei vannak. :D

2017. nov. 3. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a gyengéje. Nekem is a skandináv típusú fiúk "Az Ideál", a tejfölszőke hajjal, világos bőrrel, kék szemekkel... Mégis mindig valami másba zúgtam bele, meg másért voltam odáig, ahogy a helyzet hozta a belsővel meg minden mással együtt.:)

Van fiú ismerősöm, csak göndör, barnahajú lányokra bukik, de neki tényleg csak olyan barátnői voltak világ életében. Mások meg a kreol lányokat szeretik.

Szerintem ezzel nincs semmi baj, aki meg ezt felszínesnek hívja, az nézzen már magába, és gondolkozzon el azon, hogy ő vajon mindenkivel kezdene-e... Azért, mert valakinél ez épp a szempont, és ez adja a vonzalmat, nem lesz felszínes. Az a felszínes, aki tudatosan kizár mindenkit, aki nem olyan, amilyet ő elképzelt. De ha valaki egyszerűen nem tetszik valamilyen tulajdonság nélkül, vagy vele, akkor nem lehet mit tenni. A szexuális vonzalom nem jófejség kérdése.

2017. nov. 3. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!