Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be az északi típusú férfiak?
Fehér bőr, szőke, vagy vörös haj stb. Miért? Mindig is tetszett a szőke haj. De ami a legjobban tetszik világosbarna-szőke, és fehér hamvas bőr.
Barna bőrű, fekete, erős hajú, szörzetű férfiak nem tetszenek, nagyon ritka kivétellel.
21l
Mert mindenkinek más tetszik.
Nekem is világosbarna hajam és fehér bőröm van, és általában a hozzám hasonló világosbarna hajú, fehér bőrű lányok szoktak tetszeni a legjobban. A fekete hajúak csak nagyon ritkán. A barna szem viszont tetszik. Nekem is barna szemem van.
Nekem meg az alföldi nők jönnek be, tetszik az ilyen alakú/vágású szem
De ez tipikusan olyan dolog, hogy van ami jobban tetszik, van ami nem, de azért elég őrültnek kell lenni, hogy csak a rögeszméhez ragaszkodj és zárj ki mindenki mást.
Szóval nem baj, ha van egy zsánered, de hidd el, ha beleszeretsz valakibe aki nem ilyen - nem fog zavarni. Sok-sok sztorit láttam már, ahol az adott nő vagy férfi végül az addig hangoztatott ideáljának szöges ellentétébe szeretett bele.
4-es, megnyitottam a linket, bátyám és anyám nézett vissza a képről, kemééény. :) Mindannyian nagykunságiak vagyunk.
Kérdező: nemtom nekem két dolog tetszik: egy, az egész élethez való viszonyulás, kettő, a gyönyörű, sokszor világító szemek!
Van egy finn kollegám aki egyébként sötétebb bőrű/hajú, de ragyogó kékszöld szemei vannak. :D
Mindenkinek más a gyengéje. Nekem is a skandináv típusú fiúk "Az Ideál", a tejfölszőke hajjal, világos bőrrel, kék szemekkel... Mégis mindig valami másba zúgtam bele, meg másért voltam odáig, ahogy a helyzet hozta a belsővel meg minden mással együtt.:)
Van fiú ismerősöm, csak göndör, barnahajú lányokra bukik, de neki tényleg csak olyan barátnői voltak világ életében. Mások meg a kreol lányokat szeretik.
Szerintem ezzel nincs semmi baj, aki meg ezt felszínesnek hívja, az nézzen már magába, és gondolkozzon el azon, hogy ő vajon mindenkivel kezdene-e... Azért, mert valakinél ez épp a szempont, és ez adja a vonzalmat, nem lesz felszínes. Az a felszínes, aki tudatosan kizár mindenkit, aki nem olyan, amilyet ő elképzelt. De ha valaki egyszerűen nem tetszik valamilyen tulajdonság nélkül, vagy vele, akkor nem lehet mit tenni. A szexuális vonzalom nem jófejség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!