Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklne, hogy az itt megforduló nőknek milyen férfiak jönnek be, tudnátok képeket linkelni?
Rendszeresen szembejon velem ez a reklam Instan, o bejon es barki aki ra hasonlit. Minden tovabbi nelkul randiznek vele, ha szingli lennek :D
[link] (mindenki, csak a jobb szélső srác nem azzal az ótvarronda szakállal)
[link] (a középső srác)
Igazából sokféle srác tetszik és nem is a külsőn bukik nálam általában az ismerkedés dolog, hanem az ápoltságon. Egy dolog van csak, amire kényes vagyok és sajnos nem az illető hibája, a hajvonal (nekem a fiatalon kopasz vagy kopaszodó férfiak abszolút nem tetszenek). Ezt leszámítva általában az elbäszott frizurájuk meg az ocsmányan nyírt (vagy sehogy) arcszőrzet, ami ki szokta vágni a biztosítékot. Meg a toka. Nagyon illúzióromboló, mikor valaki amúgy jóképű lenne, ha nem gombafrizurája, meg ilyen fejre rálapult szar lenne rajta, meg ha nem körszakállat meg foltokban kinőtt izét, meg olyan undormányt hagyna, mint az első képen az illetőnek. Vagy csak bajszot, vagy az állán egy csíkot. Bocsi, de erre nagyon kényes vagyok, és nagyon el tudja csúfítani az illető arcát. :D
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!