Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan fogadnátok a fiúszerelmet a barátotok esetében?
arra gondolok (egyszerűsítve most), hogy van két fiú, mindkettőnek van bnője régótam, de egyszer csak egymásba esnek nagyon. és ezt el is mondják a bnőjüknek, de akkor így ha nem titokban van, akkor ezt tudjátok külön kezelni, hogy "az pasis ügy, az más" és nem befolyásolná a fiú-lány kapcsolatot vagy így megharagudnátok a barátotokra?
mi most így vagyunk, és mindketten elmondtuk a bnőnknek, ők meg gondolkodóba estek meg már egymással is beszéltek.
de ki hogy reagálna? tudnátok úgy folytatni mincdent, m ine azelőtt, hogy ha őszinte a pártok és elmondja, hoghy van egy fiúszeretpője is?
(végül is sztem nem befolyásolja egy fiú-fiú kapcsolat a fiú-lány kapcsolatot, de érdekelne, ki hogy látja)
mi 22f és 23/f
#20 A heteroszexuális emberek pedig nem kényeztetnek egy azonos neműt orálisian.
Amúgy persze, mindenkinek elmondod, de mindenki tök természetesnek veszi a dolgot, csak itt furcsálják... Ez nagyon sántít... Egy kreatív troll vagy, ennyi, ilyen nincs a való életben.
jaj nekem ...
ilyenkor mondom h mégis jó körökben mozgok, pedig sokszor szidőm őket is.
bírom ezt az "ilyen nincs" -féle hozzálllást, általában ez a típusú ember akkor is azt mondja ha a saját szemével látja vagy tapasztalja ...
nos kérlek van. és nem is hiszem h egyedül lennék/lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!