Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hogyan fogadnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan fogadnátok a fiúszerelmet a barátotok esetében?

Figyelt kérdés

arra gondolok (egyszerűsítve most), hogy van két fiú, mindkettőnek van bnője régótam, de egyszer csak egymásba esnek nagyon. és ezt el is mondják a bnőjüknek, de akkor így ha nem titokban van, akkor ezt tudjátok külön kezelni, hogy "az pasis ügy, az más" és nem befolyásolná a fiú-lány kapcsolatot vagy így megharagudnátok a barátotokra?

mi most így vagyunk, és mindketten elmondtuk a bnőnknek, ők meg gondolkodóba estek meg már egymással is beszéltek.

de ki hogy reagálna? tudnátok úgy folytatni mincdent, m ine azelőtt, hogy ha őszinte a pártok és elmondja, hoghy van egy fiúszeretpője is?

(végül is sztem nem befolyásolja egy fiú-fiú kapcsolat a fiú-lány kapcsolatot, de érdekelne, ki hogy látja)

mi 22f és 23/f

2017. nov. 3. 14:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

#9 "...viszont nem csinálnék soha olan dolgokat egy fiúval, mint a melegek..."

Korábban pedig azt írtad, hogy a szeretgetés (ezalatt nrm tudom mit értesz pontosan) és az órál beleférne, aki hetero az nem csinálja ezt, illetve eleve nem lesz szerelmes a saját nemébe.

Azonban fogalmam sincs, hogy ezt, hogyan tudja elfogadni a barátnőd, nem elég, hogy mást is szeretsz, még oráloznál is vele, ami bőven a megcsalás kategória, vagy ezt a részt már elhallgatjatok?

Bicsi, de ez már túl abszurd, még egy filmben is meredek lenne, nemhogy a valóságban...

2017. nov. 3. 14:52
 12/23 A kérdező kommentje:

pedig ez a való élet.

nem nem hallgattunk el semmit, pont azpért írtam ide is h olyat nem csinálnánk soha amit a melegek szal pl nem kúrrrnánk egymást , de most orál megesik heteró fiúk közt is.

de valamiért úgy érzem még mindig nem értitek mi ez pontosan. azzal miért jutunk előrébb ha szakítunka bnőnkkel? ugyanúgy kell bnő, tehát akkor keressünk mindketten egy újat csak emiatt mert a mostanival össze kellene veszni? hát ez hülyeség sztem ... miért kellene összeveszni vele, ha egyszer mindketten jól megvcagyunk már régóta a bnőnkkel? ez a mi dolgunk azt bnem befolyásolja! így már érthető?

2017. nov. 3. 15:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Miért "kell" barátnő mindenáron? Főleg, ha mindegy, ki az?
2017. nov. 3. 15:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

#12 Nem, az orál sem esik meg hetero férfiak között...

Amúgy meg akkor most a barátnődet is szereted és a barátodat, a barátnődet pedig nem zavarja, hogy mást is szeretsz, akivel szexuális viszonyod is van (mert az orál már az), plusz ugyanez a felállás a barátodéknál is. Mindenki megért és elfogad mindenkit, akkor mi a probléma, ha ez tényleg így van nehogy dobjátok a barátnőiteket, mert bem hiszem, hogy sok nő van aki ezt elfogadná.

Viszont fontos lenne tudni, hogy a baratnődet mennyire szereted? Mert ha nem igazán érzel iránta semmit akkor minek vagy vele? Ha pedig szereted, hogy fér bele, hogy valaki másba is szerelmes vagy? Ez így nagyon furcsa és ellentmobdásos.

Nekem az jön le, hogy van egy biszexuális vagy meleg pár, akinek egyik tagja sem akarja magának beisnerni az igazat, felvállalni pláne nem akarja és kell egy hetero alibi kapcsolat is.

Anúgy szerintem továbbra is kamu a kérdés, azt még elgiszem, hogy van egy olyan nő aki képes ezt elfogadni, de hogy egyszerre mindkét nő tűrje, hogy a pasia beleszeretett a legjobb barátjába, akivel szexuális viszonya is van...nagyon nem hihető...

2017. nov. 3. 16:05
 15/23 A kérdező kommentje:

nem mindegy ki az ... nem véletlen vagyok vele már majdnem 2 éve (mármint a bnőmmel). mi az h mindegy kivel ??? NEM MINDEGY !!!!

"Amúgy meg akkor most a barátnődet is szereted és a barátodat, a barátnődet pedig nem zavarja, hogy mást is szeretsz, akivel szexuális viszonyod is van (mert az orál már az), plusz ugyanez a felállás a barátodéknál is. Mindenki megért és elfogad mindenkit, akkor mi a probléma, ha ez tényleg így van nehogy dobjátok a barátnőiteket, mert bem hiszem, hogy sok nő van aki ezt elfogadná.""

>>> telejsen igazad van, vszínű ezzel meg is győztél

"Viszont fontos lenne tudni, hogy a baratnődet mennyire szereted? Mert ha nem igazán érzel iránta semmit akkor minek vagy vele? Ha pedig szereted, hogy fér bele, hogy valaki másba is szerelmes vagy? Ez így nagyon furcsa és ellentmobdásos."

>>> neked lehet ellentmondásos de hát ez az igzaság, mit csináljak? de azért nagyon más a bnőmbe szerelmesnek lenni és megint más műfaj ha egy heteró fiúval van szerelmünk. nem összemérhető a kettő, tehát megférnek egymás mellett, nem egymás konkurrenciái !!!

"Nekem az jön le, hogy van egy biszexuális vagy meleg pár, akinek egyik tagja sem akarja magának beisnerni az igazat, felvállalni pláne nem akarja és kell egy hetero alibi kapcsolat is. "

>>> de nem, nincs szó biszexualitásról, sőt tudod mennyire rühellem azokat? ahogyan alibi kapcsolatról se, és ha az lenne,k nyilkván nem mondtam volna el abnőmnek h szerelmes lettem egy srácba. nem logikus? itt max azt kell felvállalnom h van egy fiú szerelmem is, de azért ne essünk túlzásokba, pont ez a lényeg h mindketten heterók vagyunk !!

"Anúgy szerintem továbbra is kamu a kérdés, azt még elgiszem, hogy van egy olyan nő aki képes ezt elfogadni, de hogy egyszerre mindkét nő tűrje, hogy a pasia beleszeretett a legjobb barátjába, akivel szexuális viszonya is van...nagyon nem hihető..."

>>>> felőlem oké, higgy amit akarsz, akkor biztos kamu csak mnert te nem találkoztál még ilyennel. aztán ha majd egyszer te is netán bele esel egy gyönyörű srácba, akkor ugyanígy jársz, mint én! még ha nem is hihető ... a valóság amúgy sokszor nem hihető, tudom, amit nem tudsz elképzelni, az csak kamu lehet. az eszem megáll na.

2017. nov. 3. 21:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Teljesen rendjén van, hogy biszex vagy. 2017 van már. Nyugi, nem ítélünk el. A félrebeszélés a gáz.
2017. nov. 3. 21:58
 17/23 A kérdező kommentje:
na ez az, 2017 van, tehát lépj ki a közlépkori kategóriáidból, egyáltalán nem biztos h biszex valaki csak mert van fiúval kapcsolata. ilyen alapon jó kérdés hegyáltalán van-e heteró fiú akkor , akinek tényleg soha semmi nem volt fiúval, de még kaland se ... kb kizárt vagy esetleg fehér hollószerűen.
2017. nov. 4. 07:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Mintha vegetáriánusnak neveznéd magad, miközben húst eszel. Vagy nem vagy tisztában a szó jelentésével, vagy tagadsz a végsőkig.
2017. nov. 4. 10:03
 19/23 anonim ***** válasza:
szüleid tudják már?
2017. nov. 4. 11:34
 20/23 A kérdező kommentje:

tudják igen, sőt a csaptársaim is, de érdekes h csak itt tartanak emiatt biszexnek ... jó én értem h nehéz egy dolgot külsősnek elmagyarázni érthetően, de azért az durva h csak azért is mindenáron be akarjátok az embert tuszkolni egy kategóriába, miközben köze nincs hozzá.

és megint jön a kérdésem h heteró fiúk közt miprt ne lehetne szerelem? mint az ábra mutatja, abszolút van. amúgy egyyzerű a dolog, sztem a biszexek is simán megkurogatják egymást nem? na ... akkor máris nem stimmel a dolog.

2017. nov. 4. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!