Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadnátok egy ilyen gesztust? Jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Nem a tini párkapcsolat témában tettem fel szándékosan. Kb 1-2 hónapja ismerkedtem egy lánnyal. Jövő héten van a szóbeli érettségije és szeretnék elmenni az iskolájába meglepni, mellette lenni szorítani neki, mivel valószínűleg egyedül megy. Vinnék neki egy kis csokit is mellé. Nem tudom, hogy ez jó ötlet e.2017. jún. 24. 11:04
1/8 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Majd akkor lepd meg, ha már összejöttetek. Én a helyedben elhívnám randira a szóbelije után. Ha igent mond, akkor persze vihetsz csokit, meg akármit, amit akarsz. De az elég ciki tud lenni, hogy mondjuk ott vannak az osztálytársai, te meg felbukkansz hódító üzemmódban. Ő meg közben ég, mint a Reichstag.
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, most még korai lenne ez.
3/8 A kérdező kommentje:
Randi már volt. De én is hasonlóan gondoltam, hogy talán mégsem jó. Nem is hódítani mennék, hanem hogy legyen mellette valaki.
2017. jún. 24. 11:15
4/8 anonim válasza:
Egy randi az önmagában még semmi. Mondom, majd ha már összejöttetek. Rajong érted ez a lány? Ha igen, akkor persze megcsinálhatod, még büszke is lesz, hogy micsoda lovagja van. Ha meg még csak ismerkedtek, akkor nem kell ilyen hülyeségekkel elijeszteni. Lazulj le. Megbeszélitek, hogy találkoztok és találkoztok. Ennyi. Amúgy miért kellene mellé kisérő egy szóbeli érettségire? Nagy lány már. Gondolom a cipőjét is be tudja kötni.
5/8 anonim válasza:
meglepetésnek nem jó, mert a vizsgahelyzet stresszes és nem hiányzik ez, de felajánlhatod, hogy szívesen mellette lennél, ha szeretné.. ennek lehet, hogy örülne, vagy el tudja mondani, hogy inkább később találkozzatok
6/8 anonim válasza:
Engem kifejezetten irritálna, ha valaki egy vizsgám előtt váratlanul betoppanna. Így is eléggé izgulni fog, az, hogy ott megjelensz szó nélkül, valószínűleg csak ront ezen. Ha együtt lennétek már elég régóta, más lenne a helyzet, de az ismerkedési, randizási fázisban szerintem elég rossz lenne az időzítés a szóbelin.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor inkább csak felajánlom.😀
2017. jún. 24. 11:29
8/8 anonim válasza:
Szóbeli érettségin elég nagy a stressz, meg a jövője múlik rajta, szerintem is felesleges nyomás lenne, ha ott lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!