Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő nem jár edzőterembe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem jár edzőterembe, akkor igénytelen?

Figyelt kérdés

Összejönnétek ilyen nővel?

(Én nem jönnék össze olyan férfival, aki edzőzerembe jár, nem az én szintem, de ahogy látom, sok elhízott, lusta férfi is elvárja a fitneszes testet a nőktől.)

Egyébként genetikailag vékony testalkatú vagyok, jógázom és futni szoktam.

2017. nov. 2. 18:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg sokkal jobban néznek ki, mint te, hiába vagy vékony"

Nem kell magadra venni és rögtön támadni, én magamnak olyan testalkattal nem tetszenék. Nagyon jó neked, hogy te tetszel magadnak. Nők...

2017. nov. 2. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, összejönnék vele. Én sem járok edzőterembe, helyette kerékpározom és vékony vagyok.
2017. nov. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!