Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, hogyha a párotok sírva menne haza, hogy mi van veletek, mert azt hitte baj van, hogy egyik telefont sem vettétek fel?

Figyelt kérdés
Hazajött sírva és azt mondta, hogy azt hitte bajom esett és meghaltam és azért nem vettem fel a telefont.

2017. nov. 2. 16:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Előszöris megijednék, mivel ez nagyon nem normális... ha először fordul elő, akkor megvigasztalnám, aztán beszélgetnék vele erről, onnantól, hogy mi válthatta ki belőle ezt a reakciót, mi zajlott le benne, stb..., egészen a realitás talajáig, miszerint a telefon nincs hozzámnőve, és egy párkapcsolatban is megesik, hogy nem mindig elérhető a másik.

Ha többször is előfordul, és nem tudunk változtatni rajta, akkor szakember segítségét kérném.

2017. nov. 2. 17:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért elég megoszlóak a válaszok
2017. nov. 2. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem igazán, elvégre szinte mindenki azt gondolja (ha csak utalt is rá a válaszában), hogy ez nem normális.
2017. nov. 2. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem egy sírós típus, úgyhogy meglepődnék. Aztán bocsánatot kérnék, átölelném és megnyugtatnám.
2017. nov. 2. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja őőő, hát egy inszájder vélemény: majd ha ti is kaptok egy téli napon egy telefonhívást, hogy hirtelen meghalt az apátok, miután nem tudtátok elérni vagy 5x, akkor majd más fényben látjátok ezeket a dolgokat, de igazából ezt a jó szar élményt nem kívánom senkinek.

Szóval volt ilyen nekem is, nem bőgtem mint egy ovis, de mikor órákig nem tudtam mi volt vele azért felzaklattam magam kicsit.

Szóval nem tuti hogy pszichó az ember, lehet csak volt egy kemény élménye, de arról meg beszélni kell.

Én is próbálok nem parázni, főleg ha tudom hol van, ő meg szól, amikor csak tud.

2017. nov. 2. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

hát most az én apám éppen akkor halt meg, amikor az ágyban feküdt, én meg ott voltam mellette. azt mondta fáradt, becsukta a szemét, meghalt. ettől még nem ébresztgetem fel a barátomat, hogy él-e még.

ez pedig már paranoia, én meg nem akarnám paranoiában élni az életem. Próbáljon meg felnőtt módjára viselkedni.

Eleve ha munkahelyen vagy bárhol lett rosszul, nyilván rengeteg ember körbeveszi, akik segítenek. Nap végén pedig együtt leszünk otthon. Ilyen nincs hogy nem veszed fel a telefont, a másik meg már a koporsódat rendeli. Ez nem normális.

Nyilván nem szidnám le amikor sír, de azért később elmondanám neki, hogy ez nem racionális viselkedés.

2017. nov. 2. 20:02
 17/18 anonim ***** válasza:
annak jobban örülnétek, ha mire hazaér, már lenne másik nője/csávója, mert azt hitte meghaltatok? :D
2017. nov. 2. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Először még csak-csak elmagyaráznám neki, hogy ha valaki nem elérhető, akkor az az esetek elsöprő többségében kizárólag elfoglaltságot, vagy műszaki problémát jelent.

Másodjára közölném, hogy a mobil nem póráz, plusz az érzelmi zsarolás nálam nem működik.

Harmadjára meg hogy nyugodtan törölheti a számom.

2017. nov. 4. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!