Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomarcú lányt láttam, de elszúrtam?
Szerintem ez teljesen normalis, nem kell James Bond-nak lenned, ahhoz, hogy leszolits egy lanyt ismeretlenul. Elarulom, ha tul magabiztos vagy, mert estleg megjatszod magad, az sokkal rosszabb mintha latszik rajtad, hogy izgulsz. A magabiztos srac lehet kapni fog elerhetoseget, de kozel sem biztos, hogy elmegy a lany a randira, mert nem akar a vagany sracnal 678.dik lenni a sorban.
Ami fontos s nem irtam, az az, hogy milyen felfogassal mesz oda, en ugy megyek oda, hogy legyozom a felelmeimet, s nem azert mert randit varok el a lanytol. Sajat magamat es a hulye agyamat gyoztem le. Te is azert nem mersz odamenni, mert krealtad a kifogasokat. Pl ez a lany csak gazdag jokepu sracokkal randizik.
Ha oda mersz menni, s megszolitod s nem sikerul, akkoris ugy alszol el aznap este, hogy igen ferfi voltal, s egy ferfinak ennyi sebezhetoseget be kell vallalni.
Csak idealizálod a lányt. Semmit sem tudsz róla, de belevetíted az ideális nőképed tulajdonságait, ezért látod ennyire tökéletesnek és fájdalmasan csodálatosnak. Holott valójában nem az, hanem ő is csak egy ember.
Ha egy szép arc láttán nem csak az jut eszedbe, hogy "ez milyen szép egy arc már", hanem a szimpla vágyon kívül mindenféle érzéseket érzel, az mindig ennek az eredménye, csak illúzió (lásd: szerelem első látásra).
Az álomarcú lány valójában nem létezik, ez csak egy általad kerált torz karikatúra. Próbálj meg függetlenedni tőle, mert elég mihaszna dolog együtt lenni valakivel, miközben valójában egy ilyen illúzióba vagy szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!