Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Álomarcú lányt láttam, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomarcú lányt láttam, de elszúrtam?

Figyelt kérdés
Tegnap a villamoson utaztam,és ott láttam egy olyan szép arcú lányt, hogy azt szavakkal ki sem tudnám fejezni..még most is beleborzongok ha rá gondolok..a közelemben ült és a vele szemben ülő barátnőjével beszélt végig, és végig olyan szépen mosolygott..lehet hogy a mosolygása tette olyan különlegessé,nem tudnám megmondani, de valahogy olyan jó érzés volt nézni.. eddig egy kezemen meg tudnám számolni hány lány fogott így meg.. először csak a szemem sarkából néztem, de egyrészt hamar megfájdult (és nem akartam hogy úgy maradjon xD), másrészt meg arra gondoltam hogy vagyok annyira bátor hogy felvállaljak egy esetleges szemkontaktust (persze azért nem látványosan bámultam, csak szolidan).. sajnos a bátorságom csak eddig tartott,mert a lány végig a barátnőjére figyelt, én meg azt bunkóságnak gondoltam hogy bepofátlankodok a magánbeszélgetésébe.. mit kellett volna csinálnom ebben a helyzetben, hogy észrevegyen? És vajon lesz rá esélyem hogy újra lássam?
2017. nov. 1. 21:48
1 2
 11/12 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normalis, nem kell James Bond-nak lenned, ahhoz, hogy leszolits egy lanyt ismeretlenul. Elarulom, ha tul magabiztos vagy, mert estleg megjatszod magad, az sokkal rosszabb mintha latszik rajtad, hogy izgulsz. A magabiztos srac lehet kapni fog elerhetoseget, de kozel sem biztos, hogy elmegy a lany a randira, mert nem akar a vagany sracnal 678.dik lenni a sorban.

Ami fontos s nem irtam, az az, hogy milyen felfogassal mesz oda, en ugy megyek oda, hogy legyozom a felelmeimet, s nem azert mert randit varok el a lanytol. Sajat magamat es a hulye agyamat gyoztem le. Te is azert nem mersz odamenni, mert krealtad a kifogasokat. Pl ez a lany csak gazdag jokepu sracokkal randizik.

Ha oda mersz menni, s megszolitod s nem sikerul, akkoris ugy alszol el aznap este, hogy igen ferfi voltal, s egy ferfinak ennyi sebezhetoseget be kell vallalni.

2017. nov. 2. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Csak idealizálod a lányt. Semmit sem tudsz róla, de belevetíted az ideális nőképed tulajdonságait, ezért látod ennyire tökéletesnek és fájdalmasan csodálatosnak. Holott valójában nem az, hanem ő is csak egy ember.

Ha egy szép arc láttán nem csak az jut eszedbe, hogy "ez milyen szép egy arc már", hanem a szimpla vágyon kívül mindenféle érzéseket érzel, az mindig ennek az eredménye, csak illúzió (lásd: szerelem első látásra).

Az álomarcú lány valójában nem létezik, ez csak egy általad kerált torz karikatúra. Próbálj meg függetlenedni tőle, mert elég mihaszna dolog együtt lenni valakivel, miközben valójában egy ilyen illúzióba vagy szerelmes.

2017. nov. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!