Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomarcú lányt láttam, de elszúrtam?
Sajnos kicsi az esélye
Szerintem legközelebb menj oda, hívd el randira. Vagy kérdezd meg, hogy van-e pasija.
Amikor leszólítottam valakit, mindig azzal kezdtem, hogy foglalt-e
22 N
Ha ujra latod, igen, lesz.
de altalanosban volt utoljara meno a “szemezes”. Nem poftlankodsz bele semmibe! ha hozzad odajonni,ez a lany, s te eppen jol elbeszelgetnel, egy jo haveroddal, mit mondanal? Meghallgatnad, mit akar mondani, s orulnel neki, hogy oda mert jonni. Nah ez a csajoknal sincs maskeppen. Ne keverd a facebookot, online ismerkedest es a valo eletet.
Nem sok sracnak lenne batorsaga odamenni, foleg ugy, hogy ketten vannak. Igy meg ha nem is jossz be neki, de normalisan odamesz, te leszel a nap fenypontja jo ertelemben.
Annyiban igazad van, hogy meg ha szimpi is vagy neki, nem fog csapot, papot ott hagyni, s a karjaidba borulni. Igy mutatnod kell, empatiat, pl tudom, hogy nem ez a legjobb pillanat, de muszaj volt idejonnod, mert megragadott a mosolyod, s nem zavarsz csak egy fel percig.
(Ebbol a lany tudja, hogy mi van.) Szeretned megismerni, dumaljunk igyunk meg egy teat.
Mindezt egynes hattal, szembe nezve, mosolyogva, ha izgulsz, akkor mond el, hogy izgulsz.
Kb az eselyed 1%.
85% azt mondja, hogy van baratja. 10% korrekt, s azt mondja, bocsi de nem akar ismerkedni. 4% ignoral vagy elkuld bunkon.
De ha nem probald, meg akkor 0%
Teljesen egyetértek az előzővel, meg kell próbálni, max nem jön be a dolog, de akkor legalább nem érzed azt, hogy elszalasztottál valamit.
És ha nem bunkó, talán megmondja, hogy nincs senkije, elérhetőséget mindenképp kérj ;-)
(én jártam úgy, hogy annyit beszélt az egyébként szimpatikus pasi, hogy mire a megállóhoz értünk, nem kérte el a számom, nevem, nekem meg le kellett szállnom.. :-)
#1! "Amikor leszólítottam valakit, mindig azzal kezdtem, hogy foglalt-e 22 N"
Vagány lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!