Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik szexeltek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szexeltek a menstruáció alatt! Ti ezt hogy élitek meg, nem undorító?

Figyelt kérdés
Milyen érzés? Nem rossz, hogy más vére kerül "ott" rátok?
2017. nov. 1. 11:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9.: nekem sem 3 nap, a kedves hsz férfinek valószínűleg gőze nincs a női szervezetről :) köszi a választ
2017. nov. 1. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem eleinte 6-7 nap volt, az utóbbi 1 évben viszont már csak 3 napig tart,és ez már így van jó ideje, persze utána is megvan 6-7 napig de akkor nagyon gyenge a vérzésem, akkor már nem lenne probléma a szex sem.
2017. nov. 1. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem ket hetig megvan, elvileg nincs egeszsegugyileg/nogyogyaszatilag semmi bajom, nem csinalnak vele semmit, ez meg "eppen" normalis kategoria... azert nem kivannam senkinek. Nekem ilyenkor nincs is kedvem szexelni, de szerintem gusztusom se lenne hozza.
2017. nov. 1. 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

A sárga, büdös, gennyes hüvelyváladék és a fa építőkocka között az a különbség, hogy utobbit könnyebb lenyelni.

Viccet félretéve, nincs orál, de szexelni lehet, ha akarunk. Beleztem halat, vágtam disznót, lapátoltam szart, tettem tisztába öreget/gyereket. Némi emberi testnedv csak azt riaszt el, akinek köze nincs az élethez.

31/f

2017. nov. 1. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!