Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik szexeltek a menstruáció alatt! Ti ezt hogy élitek meg, nem undorító?
Figyelt kérdés
Milyen érzés? Nem rossz, hogy más vére kerül "ott" rátok?2017. nov. 1. 11:58
11/14 A kérdező kommentje:
9.: nekem sem 3 nap, a kedves hsz férfinek valószínűleg gőze nincs a női szervezetről :) köszi a választ
2017. nov. 1. 12:49
12/14 anonim válasza:
Nekem eleinte 6-7 nap volt, az utóbbi 1 évben viszont már csak 3 napig tart,és ez már így van jó ideje, persze utána is megvan 6-7 napig de akkor nagyon gyenge a vérzésem, akkor már nem lenne probléma a szex sem.
13/14 anonim válasza:
Nekem majdnem ket hetig megvan, elvileg nincs egeszsegugyileg/nogyogyaszatilag semmi bajom, nem csinalnak vele semmit, ez meg "eppen" normalis kategoria... azert nem kivannam senkinek. Nekem ilyenkor nincs is kedvem szexelni, de szerintem gusztusom se lenne hozza.
14/14 anonim válasza:
A sárga, büdös, gennyes hüvelyváladék és a fa építőkocka között az a különbség, hogy utobbit könnyebb lenyelni.
Viccet félretéve, nincs orál, de szexelni lehet, ha akarunk. Beleztem halat, vágtam disznót, lapátoltam szart, tettem tisztába öreget/gyereket. Némi emberi testnedv csak azt riaszt el, akinek köze nincs az élethez.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!