Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik szexeltek a menstruáció alatt! Ti ezt hogy élitek meg, nem undorító?
Figyelt kérdés
Milyen érzés? Nem rossz, hogy más vére kerül "ott" rátok?2017. nov. 1. 11:58
1/14 anonim válasza:
Egyszer. Többet soha. Nem lehet élvezni a dolgot. Neked sem ajánlom. Mivel szerettem a barátnőmet nem volt undorító, de nem volt jó sem.
2/14 anonim válasza:
Nem vagyok finnyás, ha kívánom a lányt és ő is engem, akkor ez nem akadály egyáltalán.
25/F
3/14 A kérdező kommentje:
1.: a kérdést női oldalról tettem fel, mivel a párom évek óta gond nélkül szexel velemi ilyenkor, sőt ugyanúgy kezdeményez és ez nekek olyan furcsa, hogy nem zavarja
2017. nov. 1. 12:04
4/14 anonim válasza:
3 napot nem bírtok ki szex nélkül b+?
5/14 A kérdező kommentje:
4.: a kérdés nem erről szólt. Szerintem menj ebédelni, éhes vagy, azért vagy ilyen morcos ;)
2017. nov. 1. 12:13
6/14 anonim válasza:
Én férjemet se zavarta soha. Nem az első 1-2 napban szoktuk, amikor erősebb a vérzés, bár szerintem őt az se zavarná. Aki undorítónak tartja, az nyilván nem szexszel olyankor.
7/14 anonim válasza:
Inkább morcos vagyok, mint hülye, mint a föld. Ahogy a kérdező.
8/14 A kérdező kommentje:
7.: harmatgyenge próbálkozás a provokációra :) legyen szép napod, szia.
2017. nov. 1. 12:25
9/14 anonim válasza:
Ossze tennem a ket kezem ha csak 3napig lenne menzeszem... Nalam 7nap de mindegy... Kerdesre valaszolva nem undorodik tole a parom de nem szoktuk csinalni mikor meg van.. Ha nagyon rakapunk a temara akkor vagy anal vagy oral van 26N
10/14 anonim válasza:
Mi szexelünk simán, mondjuk olyankor óvszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!