Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok pasi, hogy az egyetemista lányok élete csak bulizásból áll?
Mármint, leginkább a bölcsészlányoké.
El nem tudom képzelni, mikor tudna bárki is bulizni, amikor egy hétre egy tárgyból 800 oldal van feladva elolvasni, feldolgozni (esetemben idegennyelven). És ez csak egy tárgy volt, miközben egy héten van 8 különböző, és óráról órára készülni kell.
Illetve van emellé még más dolga is az emberek nagy részének (munka, háztartás).
Akkor honnan jött ez az általánosítás?
kérdezőnek: A tolmácsok valóban nagyon jól kereshetnek, ahogy egyre jobban befutnak a szakmában. Nekem lányismerősöm most volt kint az Európai Parlamentnél gyakorlaton. Nem kell állást keresnie, van elég ajánlata bőven.
Am a többi hozzászólónak: Az megvan ugye, hogy a "bölcsészet" egy NAGYON tág fogalom. Tehát itt 1000 féle szakterület létezik és mivel "Az egyetem" nem egy klán, vagy párt, ezért nem lehet általánosítani igazán a hallgatók között.
Tudom miről beszélek, egyetemet végeztem én is. Sok a link azt aláírom, de nem véletlenül végeztek a környezetemben a 100 főből csak 8-an utolsó évben...
oké? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!