Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja sok pasi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja sok pasi, hogy az egyetemista lányok élete csak bulizásból áll?

Figyelt kérdés

Mármint, leginkább a bölcsészlányoké.

El nem tudom képzelni, mikor tudna bárki is bulizni, amikor egy hétre egy tárgyból 800 oldal van feladva elolvasni, feldolgozni (esetemben idegennyelven). És ez csak egy tárgy volt, miközben egy héten van 8 különböző, és óráról órára készülni kell.

Illetve van emellé még más dolga is az emberek nagy részének (munka, háztartás).

Akkor honnan jött ez az általánosítás?

2017. okt. 31. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de számomra is unalmas már.

Pszichológia szakra járok, és nem járok bulizni SOHA. A tanulásba sem kell belehalnom azért, nekem nem nagy teher könyveket olvasni. Inkább a gyakorlati teendőim számítanak soknak (kórházi gyakorlatok, tréningek, prezentációk, szakdoga), de semmi gondom ezzel sem.

Egyáltalán nem milliomosok a szüleim, mégsem kell dolgoznom suli mellett. Nem érzem magam ettől értéktelennek, elkényeztetettnek és lustának.

2017. okt. 31. 17:06
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert pl. nálunk egyetemen heti 800 volt és nem elolvasni, hanem MEGTANULNI. A bölcsész szakok kamu szakok, annyira könnyűek
2017. okt. 31. 17:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért ne túlozzunk...
2017. okt. 31. 18:01
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

#12: megnézném, hogyan boldogulnál mondjuk egy egyiptológia, hebraisztika, arabisztika stb. szakon ;)

Kérdező, én sok csajt ismerek, aki bölcsészkarra járt és gyakorlatilag bulizással töltötte az egyetemi 5 (6-7-8-9...) évét és a szülei "támogatták". Nyilván vannak olyanok is, akik komolyan veszik a tanulmányaikat, de kétlem, hogy ők lennének többségben.

2017. okt. 31. 18:08
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem járok ilyen szakokra, mert semmi értelme. Én hasznos dolgot tanultam, és nem olvasgattam egyetem alatt. Viszont laktam bölcsésszel. Soha többet. Csak a laptopról való sorozat nézéshez értenek
2017. okt. 31. 19:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Meg lennél lepve, utolsó, milyen jól keresnek a tolmácsok
2017. okt. 31. 19:21
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Ők nem is számítanak bölcsésznek, hiába van ugyanazon a karon, az infósok is a természettudományi karon belül vannak nálunk, még sem természettudósok. Szerintem egy szabadbölcsész, vagy egyiptológus vagy mi a fene ne hasonlítsa már magához egy tolmácshoz
2017. okt. 31. 19:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Nyelvszakon tanulok, azaz tolmács leszek.
2017. okt. 31. 19:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Senki nem beszélt itt esztétákról, szabadbölcsészekről, nyelvi szakokról volt szó.
2017. okt. 31. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, egy korábbi évfolyamtársam éppen most kapott egy posztdok helyet egy németországi egyetemen, nem az említett szakok valamelyikén de egy rokon szakon... már a fizetését elnézve is durván hasznosnak tűnik :D
2017. okt. 31. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.