Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vőlegényem van, de mégis hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényem van, de mégis hajt rám?!

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam,aki nemrég került a céghez,ez már az első hetén kezdődött. Olyan dolgokért odajön hozzám (munkaügyben) ami nem az én dolgom lenne,folyton próbál beszélgetést kezdeményezni,közben sokszor hozzáér a karomhoz "véletlen" ,múltkor pedig elhívott kávézni munka után,amit udvariasan elutasítottam (mert tényleg dolgom volt) ezen kívül ha bármi vicceset mondok nevet,pedig nem vagyok az a poénos fajta,és mindig zavarban van.Időnként bókol. Nem szeretném megbántani,de bennem van az is hogy lehet csak túlreagálom és csak barátkozni akar annak ellenére hogy a cégen belül más férfiakkal is jól kijön. Hogyan tudhatnám meg biztosan mit akar? 28/N

2017. okt. 30. 18:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,nem az volt a kérdés hogy elkldjem e vagy sem...hanem az,hogy nem tudom biztosan hogy arról van e szó hogy tetszem neki. Nem szeretnék eléállni hogy "bocs menj már innen van vőlegényem" miközben semmi ilyesmiről nincs szó. Nem voltak eddig férfi barátaim valahogy nagyon,nem tudom mi normális,és mi nem. Ezt akartam megtudni.
2017. okt. 30. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Es ez teged miert is erdekel pontosan?
2017. okt. 30. 19:44
 13/15 A kérdező kommentje:
...mert hogyha csak túlreagálom ,és nem szeretne semmit akkor nem küldöm el bunkón :D
2017. okt. 30. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Van egy olyan sejtésem, hogy te titkon élvezed ezt a helyzetet.

Nyugodtan bevallhatod, úgyse tudjuk ki vagy.

2017. okt. 30. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Akármilyen témával megy oda hozzád, te válaszolj úgy, hogy a vőlegényedről beszélsz. Mondjuk, ha mondja, hogy ebédre pizzát evett, akkor kezdj el mesélni neki a vőlegényed kedvenc pizzájáról meg hogy melyik pizzázóba jártok ketten szívesen. Ha megemlíti, hogy van egy kutyája, akkor mesélj neki a vőlegényed háziállatáról. stb. Nagyon hamar meg fogja unni, nekem elhiheted. :D
2017. okt. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!