Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a vőlegényem, de egyetlen egy emberért mégis el tudnám hagyni. Senki másért nem, csak azért az egy emberért. Mit tegyek?
Hasonló kérdésen gondolkoztam az imént...csak nálam a különbség, hogy a másik fél az exem, akivel még tiniként voltam együtt de amit leírtál 100%ban igaz rám is. Csak mi a mai napig tartjuk a kapcsolatot és ezért kavar fel X havonta.
Én azt a megoldást választottam, hogy megszakítom vele a kapcsolatot; de ettől függetlenül a vőlegényemmel is.
Nem tartom fair dolognak részemről (hiába van az, hogy az ember nem tud az érzelmeinek parancsolni...Tehát nem szándékos dologról van szó...) és tudom azt, hogy mégha most újból el is tudom magamban nyomni ezt az egészet, később úgyis újra és újra elő fog jönni s jobban jár a párom is, ha talál másik nőt.
Bár nálunk nagy szerepet játszik ebben az egészben az is, hogy a kapcsolatunk alapból nem a legfényesebb egy ideje s borzasztóan vágyom a szeretetre...:(
Ezt tudom neked is javasolni, hogy inkább lépj ki ebből a kapcsolatból. Idővel jobb lesz és akár még egymásra is találhattok azzal a másik pasival vagy akár egy jobbal.
De ha gondolod írj privit, ha beszélgetni szeretnél :)
ez keves lesz.
es konnyen dobalozol a szavakkal, hogy imadod, meg csakis egy ferfi. es mi van a tobbi erdekes es vonzo ferfivel, akikkel meg csak ezutan fogsz megismerkedni?
en onnan tudom, hogy valakit tenyleg szeretek, hogy az osszes tobbi ferfi, aki korabban tetszett, elkezd nem erdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!