Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány csajos, "ribis",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány csajos, "ribis", de nem túl édes, erős parfümöt használ, akkor meg fogja nézni biztosan a mellette levő férfi legalább annak az erejéig, hogy eldöntse tetszik-e neki a lány, vagy nem?

Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Milyen az a r1b1s parfüm? Mondj már egyet kérlek, mert kíváncsi vagyok!
2017. okt. 30. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
#11, a ribis parfum az amikor, csak a parfum van rajta
2017. okt. 30. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannak ribis illatok? Nekem ez uj. Milyen, meselj!
2017. okt. 30. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Vannak parfümök, amik nem tetszenek nekem, de egyikre sem mondanám azt, hogy r...s? Mégis milyen az a parfüm? (ha csa a márka miatt... ha csak az illatát érzi, hogy állapíthatja meg?). Én max. akkor tudom elképzelni, hogy egy ffi egy lányt a parfümje miatt még egy pillantásra sem méltat, ha durván sokat használ a nő és meg lehet a körében fulladni. Esetleg még egyéni ízlés szerint lehet ilyen a durván édes kajás-vattacukros parfüm meg a nagyon nénikés alkoholos fajta, legalábbis ezekre szoktam példát látni.
2017. nov. 6. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!