Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jo csajnak/ nonek, pasinak/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo csajnak/ nonek, pasinak/ ferinek tartod magad?

Figyelt kérdés
A kornyezedbol visszajelzeseibol tudsz lenni kovetkezteseket?

2017. okt. 30. 09:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A környezetem szerint "jó nő" vagyok, de szerintem csak átlagos. Jó nő szerintem egy másik korban lettem volna, amikor az én alkatom volt az ideál.
2017. okt. 30. 10:24
 12/25 anonim ***** válasza:
A környezetem sokkal jobb nőnek lát engem, mint én saját magamat. 30N
2017. okt. 30. 10:33
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Tudom, hogy valaki utálja skálázást, de 10/8- nak tartom magam és szerintem a környezetem is. 44/f.
2017. okt. 30. 10:42
 14/25 anonim ***** válasza:

Átlagos.

19/F

2017. okt. 30. 10:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Környezetem visszajelzeseiböl kiindulva, akar el is szallhatnek magamtol. Több eves boldog parkapcsolatban vagyok egy minden teren csodalatos es meg gyönyörü lannyal is, megis folyamatosan keresik, akar 10 evvel fiatalabb lanyok a tarsasagomat. Vannak közülük, akik egyenesen rakerdeznek, nem lenne e kedvem egy kis valtozatossagsra. Maok meg azt elemezgetik, hogy milyen boldogak lehetnenk vagy milyen szep gyerekeink lennenek. 15 evvel ezelött a fel heremet odaadtam volna, ha ilyen sikeres lehettem volna a nök teren. Pedig nem keresem halalra magam, nem edzek rendszeresen es annak ellenere, hogy mar reg kinöttem a kamaszkorbol (legalabbis testileg), meg mindig elöfordulnak szörnyen idegesitö pattanasok az arcomon.

33F

2017. okt. 30. 10:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, attól függ mi alapján nézzük. Egyrészt nem mondanám, mert jelentős súlyfeleslegem van, másrészt az utóbbi pár évben elég sok lány érdeklődését kiváltottam a skála szinte teljes spektrumán, többen kezdeményeztek is, ami számomra is kissé meglepő.
2017. okt. 30. 11:07
 17/25 anonim ***** válasza:
#9-es: ne aggódj, nemsokára elmúlik :D
2017. okt. 30. 11:11
 18/25 anonim ***** válasza:
40%
Mondanám, hogy jó ferinek tartom magam, de sajnos béla vagyok.. :(
2017. okt. 30. 11:12
 19/25 anonim ***** válasza:

A környezetem dícsér, de tisztában vagyok az adottságaimmal. Átlagosnak mondanám magam.

L

2017. okt. 30. 11:23
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. okt. 30. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!