Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor tekintetek túlsúlyosnak egy nőt?
Mennyi a maximum súly, amivel még jól nézhet ki egy 170cm magas nő?
Tegyük fel, hogy nem fitness modell, hanem átlag lány, tehát ne azzal számoljatok, hogy 70kg ha kellően le van szálkásítva, meg hasonlók.
#3 és #10 is jól írja.
A tömeg csak egy szám, mellette sok mindentől függ még.
Például a hosszú lábak nagyon jó példa. Ismerek egy nőt, egyáltalán nem kövér, nincs rajta semmi felesleg, nagyon sportos, de elég rövid lábai vannak, hosszú felsőtesthez, és emiatt sokkal vaskosabbnak néz ki, mint amilyen (szerintem szép nagyon, de biztos, hogy túlbecsülném a tömegét, ha tippelnem kellene).
Ugyanez igaz a töltött galamb vs molett csajokra.
Sokszor csak annyi a különbség, hogy hogyan oszlik el, egy kerek váll, kerek popsi, kicsit vaskosabb combok sokkal jobb helyzet, mint amikor két pipaszár láb figyel a "sörhas" alatt.
Szóval csak megerősíteni tudom, férfiként nem kilót, hanem formát nézünk, és a tömeg erről egy árva szót sem szól.
Akkor tekintem elhízottnak, amikor már ténylegesen igénytelenül el van hízva. 20-30 kiló túlsúlyról beszélek az optimális testsúlyhoz képest a magasság függvényében. Sokan már 50 kilósan hisztiznek a 180 centis magasságukkal, hogy kövérnek fogják gondolni a férfiak, ilyenkor simán továbblapozok, hogy na, még egy hülye.
170 centi magassághoz maximum 70 kilót társítok, attól több azért ne nagyon legyen, mert az már tényleg igénytelenség, s nem számomra promózva, hanem az önmaga egészsége érdekében. A ránézésre súlyosabb nőkről azt feltételezem, hogy túlságosan kényelmesek, lusták, s egy kis séta, mozgás, edzés helyett inkább romcsifilmeznek egy kétkilós fagyis bödön társaságában. Ebből nem kérek. Nekem is vannak tróger napjaim, de azok maximum egyszer-kétszer fordulnak elő havonta, s nem mindennaposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!