Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy tekintetek a nyakkiszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tekintetek a nyakkiszivasra?

Figyelt kérdés
Afokerdes megvan csak ide is irni kellett valamit:D

2015. aug. 7. 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem tizenévesen jópofa. De személy szerint később 20as évek végétől már szerintem nem az a reakcióm rá, mint 16 évesen.

Én ezért nyomatékosan meg is kértem már kb 25 éves koromtól a partnerem, h ezt hagyjuk ki, nem kell a fél világnak ltnia, hogy mit csináltam előző este.

2015. aug. 7. 11:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Az szerintem olyan dolog, amivel az ember azt mutatja van valakije, illetve ha ad, akkor hogy az övé. Körülbelül. Az én meglátásom szerint, mert másra mire jó?

De nem nézik jó szemmel, én sem pedig csináltam már én is a barátomnak, mert ő olyat adott nekem, pedig mondtam ne, hogy meg kellett bosszulni. Azután mondtam neki, nem kéne már többet. Nem is szép, korrektorral meg púderrel igyekeztem lefedni. Eladóként szépen kinéztem úgy...

2015. aug. 7. 11:40
 3/14 anonim ***** válasza:

En alapjaraton nem vagyok kivancsi senki szexualis eletere, es merem feltetelezni, hogy a kornyezetem sem kivancsi az enyemre.

Abszolut igyekszem kerulni az ilyet, ha esetleg megis elofordulna, gondolsan lefedem.

2015. aug. 7. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Nálam a nyak erogén zóna, páromnál is, szóval kölcsönösen imádjuk a dolgot. ^^ Érzéki tevékenység, amivel akkor is lehet borzongatni a másikat, ha épp nincs időnk összebújni vagy egyébre.

Bár gondolom, te a későbbi nyomaira gondolsz a kérdéssel. :) Nekem elég érzékeny bőröm van, így ebből a szempontból annyira nem rajongok a dologért, sokszor napokig virít a nyakam, de leginkább vállat rándítok, és nem érdekel. Senkinek semmi köze hozzá, mit csinálok zárt ajtók mögött. Ha meg valaki megbotránkozik rajta, hogy felnőtt fejjel is foltos a nyakam néha-néha, akkor ne nézze, és meg van oldva. ;)

Persze attól is függ, mi az apropója a dolognak. Pl én imádok harapdálni, a nyakkiszívás is izgató, de volt olyan exem, aki totálisan kiborult tőle, hogy én őt ne bélyegezzem meg, senkinek semmi köze hozzá, nem ettől lesz hűséges, hogy ott a "nyomom" rajta... És semmivel nem tudtam megmagyarázni, hogy én ezt nem azért csinálom, hanem mert jól esik, és este bezzeg ő sem panaszkodott...

Gondolom, azért ennek a nézőpontnak is van alapja. Ha mostani párom azért szívná a nyakam, hogy majd jól megmarad a nyoma haha, akkor lehet én is kiakadnék. :D

25N

2015. aug. 7. 11:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Tini kategoriaban meg elmegy..de miert a felnotthoz irtal?
2015. aug. 7. 11:56
 6/14 anonim ***** válasza:
"You are my sexcow." :D
2015. aug. 7. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Gondolom azért a felnőtt kategóriába írta, mert a felnőkkere vonatkozóan kíváncsi erre...-.-"
2015. aug. 7. 12:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem szép látvány. De ha egyszer valakit izgat (nem a látvány, hanem az érzés), felizgul tőle... az mit tud csinálni?
2015. aug. 7. 13:07
 9/14 anonim ***** válasza:
#7 Olvass a sorok kozt... -.- ikszde meg a tobbi..
2015. aug. 7. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Hol látsz te "XD"-t?
2015. aug. 7. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!