Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hazakísérnétek egy olyan lányt, akire csak barátilag tekintetek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom,aki tegnap felajánlotta,hogy hazakísér,pedig 1 óra plusz utazás lett volna neki,kb. hajnali 1 volt,de azt mondta,hogy úgyse tudna úgy aludni,ha nincs meggyőződve róla,hogy biztonságban haza értem-e. A végén sikerült lebeszélnem róla,de utána írt,és megkérdezte,hogy minden rendben van-e. Szerintetek ez mit jelent?2014. aug. 5. 00:11
1/12 anonim válasza:
Persze. Nem hagynám egyedül késő este az utcán.
2/12 anonim válasza:
Hát attól függ hogy nézel ki, lehet csak unatkozik meg jófejnek tart aztán azért ment veled.
3/12 anonim válasza:
Naná.
Attól, hogy a barátom, nőből van, és lehet féltem egymagára hagyni... Közbiztonság elég gyér..
4/12 anonim válasza:
Ba_dmeg, talán azt, hogy fontos vagy neki, vigyáz rád, érdeklődik felőled.
5/12 anonim válasza:
Az itteni kérdésekből kiindulva,lassan már semmit nem lehet csinálni egy ellenkező nemű baráttal,mert mindenbe belelátnak valamit.
6/12 anonim válasza:
Vagy lehet titokban egy szuperhős a csávó
7/12 anonim válasza:
Az egyik leglovagiasabb dolog hazakísérni azt akit szeretsz,de férfi az aki minden nőt hazakísér a társaságból, mert ezzel biztonságát növeli!
Szóval lehet baráti gesztus én is kísérek barátokat is sőt frissen megismert lányokat is a éjszakaiig,de ha érdekel a csaj akkor utána kérek én egy talit ;)
8/12 anonim válasza:
A fiú ismerőseim engem is mindig haza kisérnek éjszaka.Ez csak baráti dolog,bár lehet ettől még tetszel neki.
9/12 anonim válasza:
en hazakisertem egy lányt, aki csak kísérőként tekintett rám. ez nekem kb 8-9km pluszt jelenett, 3 alkalommal ha jól emlékszem. mindig vak sötétben erdőn keresztül. most utál engem ha jól sejtem, de nem bántam meg. jófiú voltam végre. ha nem kísérem haza ,és baja esik az engem kicsinált volna.
10/12 anonim válasza:
Igen.
Vagy neked egy barátság nem jelent többet 1 óra plusznál?
Egyébként ettől még lehet, hogy beléd van esve, de pusztán erre ne alapozz, mert ez egy rendes barátságba simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!