Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hazakísérnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hazakísérnétek egy olyan lányt, akire csak barátilag tekintetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom,aki tegnap felajánlotta,hogy hazakísér,pedig 1 óra plusz utazás lett volna neki,kb. hajnali 1 volt,de azt mondta,hogy úgyse tudna úgy aludni,ha nincs meggyőződve róla,hogy biztonságban haza értem-e. A végén sikerült lebeszélnem róla,de utána írt,és megkérdezte,hogy minden rendben van-e. Szerintetek ez mit jelent?
2014. aug. 5. 00:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ha tényleg barát, szerintem az lenne a furcsa, ha nem ajánlaná fel. Vagy manapság már csak azzal lehet törődni, akitől akarunk valamit?
2014. aug. 5. 01:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem is kisért már haza olyan srác,aki elég távoli haver csak,( pár mondatot váltunk néha), barátnője is van régóta. Szóval nem feltétlen kell ebbe többet látni.
2014. aug. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!