Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki abortuszon? Milyen volt? Lenéző tekintetek, mészárszék, fájdalom, bűntudat?
Orvosoknal abortusznal is csak a penz szamit (csatlakozom az 1-eshez). Amugy keress ra az abortusz szora itt a gyikon es rengeteget olvashatsz rola a valaszok kozott. A kerdesed szerintem kifejezetten provokativ es elore meghatarozo valaszokat feltetelez.
En nem abortuszra mentem, de azt hittek igen. Es lenezes volt, leszaromsag, majd meg tartottak a markukat. Holott a szegeny gyermekem magatol halt meg. Ugyhogy nem irigylem az abortuszosokat, mert ha velem igy bantak, azokkal hogy banhatnak (ez egy konkret orvosra es korhazra es a velem aktualisan talalkozo egeszsegugyisekre vonatkozik, masokrol nem tudok nyilatkozni).
Ismerek abortuszon atesetteket a buntudatrol ennyit: 25 eve tortent mai napig szamon tartom, 21 eve tortent soha nem felejtem el, hogy o is lehetne, 35 eve volt, de hidd el akkor nem birtam volna megszulni ez van. Egy biztos elfelejteni senki nem szokta.
orvosoktol nehany idezet: ha hkzzam jar hisszu evek ota, es szult is nalam, akkor nem tehetem meg, hogy megtagadjam tole az abortuszt es ezzel a segitseget, de ellentetes az orvosi hitvallassal; nem vallalok abortuszt; ez is csak munka; de hat segitettem rajta legyen halas erte. Ja es sok orvos elfogad az abortuszert penzt, mintha ez is egy servmutet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!