Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ebben a kategóriában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ebben a kategóriában minden nő lefeminácizva és hazugozva azért, mert nem értenek egyet bizonyos férfi felhasználókkal?

Figyelt kérdés

Elég unalmas már ez a tendencia. Ha őszinte, normális választ ír az ember lánya, akkor is jön, hogy hazug.

Vagy ha azt meri írni, hogy vannak igényei, és nem jön össze olyannal, aki nem tetszik, neadjisten van karriere, és nem akar feltétlenül a "hagyományos női szerepben" lenni, akkor egyből férfigyűlölő feminista.

Mire jó ez?

(Akinek nem inge, ne vegyem magára! :) )

2017. okt. 29. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a legviccesebb, hogy ugyan ez a 4-5 gyökér hisztizik a legtöbbet, hogy egy nőnek sem kellenek. :) Nem is értem miért...

Az az igazság, hogy aki nem élt még együtt a mai világban egy nővel, az nem nagyon fogja tudni, hogy hogy is érdemes a háztartás dolgait intézni. Ők csak azt látták, hogy apuka eltartja anyukát, ő meg mos főz takarít egész nap, hiszen van ideje és energiája. Manapság már lassan a nők többet dolgoznak mint a férfiak, ezért alapvető dolognak kellene lennie, hogy már csak a párom iránti tiszteletből is felajánlom a segítségemet. Valahogy a környezetemben egyik férfinak sem esett le soha a karikagyűrű az ujjáról, ha heti egyszer meg kellett fogni a porszívót. :)

2017. okt. 29. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

"tét nélkül leírok őszintén mindent"

Én is ilyen vagyok, látod mennyire szeretnek is érte. :)

Tudod nem egy olyan lányt/nőt ismertem innen aki mindig ezen a háziaaszony témán pörög. Érdekes módon, tudtommal egyik sem volt háziasszony soha és nem is voltak belekényszerítve ilyen szerepbe soha. Válaszoknál viszont pont ők a leghangosabbak ilyen téren.

A karrier meg szerintem önmagában nem jelent semmit. Egy ember nem feltétlenül attól lesz több vagy kevesebb, hogy mekkora karriere van. Ilyen szempontból verni az asztalt ugyanúgy hülyeség. Engem pl. hidegen hagy, hogy egy nő mekkora karriert futott be és háziasszony szerepbe sem kényszeríteném bele. Csak ezen nőknek gyakran már az is belekényszerítésként jön le, ha mondjuk a párjuk szeretné, hogy néha kimosson vagy főzzön valami finomat. Mintha ez valamiféle büntetés vagy lealacsonyítás lenne számukra.

2017. okt. 29. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mintha ez valamiféle büntetés vagy lealacsonyítás lenne számukra."

A mosást máshogy nem lehet megoldani, de elvárni, hogy főzzön rád... nem tudok másra gondolni, minthogy ez valami power play. De akkor is, ha nő várja el a pasijától.

Adott X ember, aki nem tud és/vagy szeret főzni, de a másik akarja, hogy főzzön neki... ez olyan fura. Mintha a párom nem tudna, nem is akarna énekelni, rosszul lenne az egésztől, de kényszeríteném, hogy énekeljen nekem. Miközben ő végig szarul érzi magát, de nekem milyen jó.

2017. okt. 29. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!