Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért kamu az olyan kérdések illetve válaszok, amiben jó csaj és csúnya csóró férfi párkapcsolatáról szolnak, miért lenne érdeke bárkinek is ilyen trollságot kiírni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 10:50
11/12 anonim válasza:
#9 Én nem írok kamu sztorikat. Te mibõl gondolod, hogy én is összejönnék ronda férfival, csak azért mert van ilyen ismerõsöm?????? Mi van, ha csak az ismerõsömrõl sztoriztam, és nem magamról.....
Arról senki sem tehet, hogy rossz következtetéseket vonsz le ezekbõl a sztorikból. Én sosem biztatom itt a nyomi szingliket, akik nem találnak barátnõt:D:D:D Attól, hogy elmondom van ilyen ismerõsöm, azzal még senkit sem akartam bíztatni itt.........
12/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerū!
Az ismerõsöm szerencséje az ismerõsõmé. A te szerencsétlenséged meg a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!