Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért flörtöl velem a férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtöl velem a férfi, ha kapcsolatban van? Minek kell olyannak flörtölni, akitől semmit sem akartik, fiúk?

Figyelt kérdés
Szerintem a flört nem is olyan ártalmatlan, jó dolog, mint sokan mondják. Bele sem gondolnak sokan, hogy mekkora fájdalmat lehet okozni vele, ha az egyik fél nem veszi komolyan, a másik viszont igen.:( Vagy velem van a baj, hogy nem tudom lazán felfogni a flörtölést?
2017. okt. 28. 19:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha azt akarná gondolom már beprópálkozott volna "úgy", de nem. Csak flörtöl.
2017. okt. 28. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha bepróbálkozik rögtön, akkor rögtön elutasítod, mert nem kezdesz egy házas emberrel.

Ha viszont csak dicsér, flörtöl, ott van, zizeg az életedben, akkor elkezdesz rá gondolni, élvezed a társaságát, elkezd hiányozni, ő lesz az, akit mindig csak akkor látsz, mikor jókedvű, mikor jól van (fáradtan, ingerülten, betegen sosem)...

A végén mire előáll a farbával, már te magad sem fogod tudni, hogy neked vagy neki jutott eszébe.

Ez az, amit egy magányos férfi sosem csinál. Egy szingli férfinek nincs otthon az asszony, akivel elüti az időt, amíg 1-1.5 éven át csak puhítja a nőt.

(régen nem értettem, hogy miért a nős kollégáim a legügyesebbek az új kolléganők befűzésében. Aztán rájöttem, hogy ezért. Egy szingli férfi randit kér ha úgy érzi, hogy megvan a szimpátia, nem bolondítja a nőt fél évig.

Persze, a te dolgod, én adtam egy megfejtést, ha elhiszed elhiszed, ha nem nem)

2017. okt. 28. 20:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Erre nem gondoltam, érdekes megközelítés. Rá is húznám egyből, de még mindig ott tartok, hogy neki csak a szája nagy.

Egyébként nem házas.

2017. okt. 28. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Nem ismerjük pszichéjét, nem tudjuk.
2017. okt. 28. 21:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában a játék miatt csinálják és/vagy szeretnének téged szerető státuszba tudni. :) Nem érdekli őket, hogy téged ez bánt, szerintem legtöbb ember bele sem gondol, hogy ez esetleg nem csak a párjuknak, de még annak a bizonyos másik személynek is rossz érzés lehet. Én már csak azt nem értem, hogy ha tudod, hogy kapcsolatban van és ilyen hamar bele éled magad, miért mész bele a játékba? Ha utólag derül ki, persze az is más. Hogyan flörtöl veled? Vannak határok is, amit ha meglép, neked nem közelező belemenned és elegánsan "kisétálhatsz" a kényes helyzetből. A flörtölő általában ilyenkor szokott éretlenül állni, mert ez neki csak játék és nem jelent semmit. Veled szemben SEM fer.
2017. okt. 28. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Talán amit te flörtnek és komolyan veszel,azt ő poénnak szánja a maga szintjén.Ha vevő vagy erre,az a te hibád is,leányzó!
2017. okt. 29. 19:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyet ne feledj kérdező.

A játékhoz mindig két ember kell. És a jelek szerint Te részt veszel a játékban. Amíg ez van, addig kár azon elmélkedned, hogy miért-miért. Te miért játszol vele?

2017. okt. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!