Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen testalkatra mondjátok, hogy husi?
Nőként én magamra használom, mivel ilyesmi alakom van:
Egyszerűen csak kizárásos alapon, mivel nem vagyok filigrán, sportosan vékony megintcsak nem, átlag se, de azért még molett se.
170cm vagyok 94-67-97-es méretekkel (csípőm mint a hátsó ház, tudom), a combon kerülete 56cm.
Szerintem az átlag alak ilyen lehet a korosztályomban, ennél én azért nagyobb vagyok:
23l
Átlagos alkatod van, a szó jó értelmében. (A nem sokat mutató kép alapján. Tényleg, legalább fehérneműs képed lehetne.)
Messze vagy a ducitól, persze hosszú távon tartani kell magad, ha nem akarsz elhízni.
Én meg olyan vagyok mint a legalsó linken lévő lány, csak még vékonyabb...
Van aki szerint csak szimplán vékony vagyok, és van aki szerint sovány, gebe, vézna, stb...
Ahh, látom, ide nem érdemes írni semmit -.-
Aki értelmes választ adott, annak köszönöm. A többieketet megkérném, vezessék le máshol a fruztrációjukat.
Nézd meg itt a #2-es válaszom: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
De itt van maga a kép: [link]
Jó kis finom puha húsa van, nekem nagyon bejön, s általában ezt a típust tartom "husinak".
Amúgy miért jellemzi magát minden gebe csaj husinak? Magyarázza már el valaki.
A te problémád nem az alkatod, hanem az, hogy testképzavarod van. Hogy mi a megoldás erre, azt nem tudom, de amit a neten/tévében és hasonló helyeken valóságnak mutatnak be, az nem mindig az.
Elég messze állsz a "husi" kategóriától.
Persze az is lehet, hogy csak szeretnéd, ha kicsit dicsérnének, és azért tetted ki a kérdést.
Mások véleményét akartam csak hallani, és összehasonlítani az enyémmel, a saját megítélésemmel.
Nem azért, hogy dicsérjenek, minden vélemény érdekel, és mindet felpontoztam, a kérdés szempontjából hasznos.
Egyedül a kérdéshez nem kapcsolódó személyeskedést töröltettem, mert az nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!