Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyenm testalkatra mondjátok, hogy "asszonyos"?
Azt már hallottam, hogy a nagy mellű, homokóra alkatú nőkre használják, mint pl:
De milyen nőkre mondják a férfiak?
Képet is linkelhettek
a teltebb nőkre szokták mondani ahogy kinéz egy nő kb szülés után
az exem teltebb volt, nem is szült meg semmi, haverom szerint "eléggé asszonyos" volt :D
Én azokra használom, akiknek a felkarján nem vehető ki az izomzat, mert takarja a zsírréteg. Akiknek szélesebb a csípőjük, nagyobb a fenekük, és a hasukon is fel lehet csípni egy centis vastagabb bőrt.
A kevésbé feszes, szélesebb testre. A képen lévő lánynak valóban nőies teste van, megasszonyosodott. Egy kis zsír kell csak ehhez, kb 18% testzsírral már nem kelt gyereklány érzetet.
5-ös, a 18%-os testzsír így néz ki egy nőn. Akkor kb így szépek a nők, így még nem asszonyosak? Vagy mire akartál utalni ezzel a 18%-kal?
Ja, akkor néz ki úgy 18%, ha alatta szépen kidolgozott izomzat van. Amúgy meg a legtöbb emberen, rajtam is ilyen: [link]
Nem mondom, hogy csúnya, egy megasszonyosodott lány, ő is lehet vékony és vonzó, de már kevésbé légies, kevésbé törékeny, inkább felnőtt vékony teste van, akár 19 évesen is, mint az őt körülvevő lányoknak.
Simán ki lehet szűrni akàrmelyik szakon, látványos a különbség.
Ez nem feltétlen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!