Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen típusú nőkre mondjátok ezt?
Figyelt kérdés
"Hát, te sem vagy egy Playboy címlap..."
Egyszer vágta fejemhez egy haver/ismerős, akivel egyébként semmi romantikus nem volt köztünk.
Fogalmam sincs, mire gondolt, hiszen jó alakom van (vékony vagyok, de nőies, nem lapos), ill az arcom sem csúnya.
Nem vagyok egy ribi típus, inkább természetes, visszafogott
2017. szept. 28. 21:04
1/4 anonim válasza:
SZERINTE nem nézel ki úgy mint a playboyos csajok. Ezt nem kell túlkombinálni, mindenki másképp làtja a dolgokat. Attól még simán lehetsz jó nő
2/4 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb férfi ilyet még nem mondott nőnek, ezért nehéz lesz választ találni a kérdésedre, max találgatni lehet :D
3/4 anonim válasza:
Vagy azért mondhatta, mert tényleg nem tart annak (tudod, mi férfiak általában azt mondjuk egyenesen, amit gondolunk, nem kombinálunk, mint a nők :D), vagy NEG-elt téged, ami annyit tesz, hogy beolt viccesen, amire ráharapsz és emiatt megfelelési kényszered lehet felé, s bizonyítván, hogy jó nő vagy, leqrod őt egy idő után. Fordított pszichológia. Az a baj, sok k.öcsög PUA-s használja ezt a technikát, de nem tőlük ered.
4/4 Diavolino44 válasza:
Hallod a te egoddal komoly bajok vannak, ha ezen ragod magad egy ideje. Gyujts matcheket inkabb Tinderen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!