Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lentebb felvázolt szituáció után a lány lehet még igazán őszinte egy komoly kapcsolat vagy szexpajti kapcsolat esetén?
A lánnyal kétszer találkoztunk, az első randi nagyon "összejövősre" sikerült, a második kicsit laposabbra, de még így is sok csók és kézen fogva séta is volt. Mindketten legalább 10 órát invesztáltunk már az ismerkedésünkbe.
A második találkozó után a lány szinte eltűnt, annak ellenére, hogy feldobtam, hogy találkozzunk hétvégén is, mire ő "oké"-val válaszolt. Az addig még szakdolgozat írás közben is aktívan válaszoló lány azóta "szökőévente" válaszol és a válaszai semmitmondóak.
Megértem, ha elbizonytalanodott, de ha fordítva én el is bizonytalanodtam volna, akkor is jeleztem volna legalább annyit, hogy "Adj egy kis időt, a második találkozónk nem éreztem annyira jónak, hétfőn beszélünk;)" vagy hasonló.
Őszinteség terén elég szigorú elvárásaim vannak egy kapcsolatban. Én mondjuk hajlamos vagyok túl őszinte is lenni, ami nem feltétlen jó.
A második randink gyengébbre sikerült, kicsit túl jófiúsnak és őszintétlennek is tűnhettem.
Könnyen lehet, hogy egy másik "hódoló" került nagy előnybe.
Amugy nagyon tetszik a lány, de pont ez is nagy probléma, hogy amikor felhoztam, hogy beszéljünk erről, arra semmit nem reagált. Semmilyen válaszokkal lerázott lényegében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!