Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy úgy tekintek arra a lányra akit szerettem, hogy bár csak lelőne engem?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat bántott, úgy érzem ha lelőne akkor lenne teljesen befejezett az amit tett velem és nem szenvednék tovább. F2017. okt. 23. 21:02
1/4 anonim válasza:
Nem normális, de nem te vagy az első, aki ezt érzi.
2/4 anonim válasza:
Az hogy mi a normális az relatív.
3/4 anonim válasza:
Nem egészen. Menekülj a közeléből, töröld ki az életedből és tovább tudsz lépni. Szerintem egy fél év sem kell neki.
4/4 anonim válasza:
A szenvedés nem normális tevékenység.
Egyébként meg nem picsogni kell kérlekalássan, hanem józanul értékelni a csajt.
Ártott neked?
Igen->nem szeret téged.
Akkó' mit szeressél TE rajta?
Hát semmit.
Oszt' ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!