Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Volt egy ellenkező nemű barátom. Annyira szerettem, mintha a testvérem lett volna. Úgy is éltünk mint a testvérek. Együtt minden szaron és minden kalandon át.
Figyelt kérdés
Kb.6évig lógtunk, reggeltől estig. Nem volt közöttünk szexuális vonzalom. Tán egyszer adtunk egymásnak 2puszit. Majd egyszer írt nekem egy LEVELET! Hogy talán többet érez irántam,megpróbálhatnánk együtt. Teljesen sokkot kaptam. Nem is reagáltam szépen sajnos. Pár napig még beszéltünk. Ezalatt sem tudtuk ezt személyesen megbeszélni, mert nem volt hajlandó, plusz továbbra sem tudtam "a férfit" látni benne. Majd minden kapcsolatot elvágott velem. Nem is ez a baj mert ha neki így volt könnyebb hát na. Megértem. De ez 10éve történt. Azóta családom van, hobbijaim vannak, van amivel foglalkozzak. És mégis nincs olyan nap amikor ne gondolnék rá. Mintha a lelkem egy darabja ott maradt volna. Hiányzik. Borzasztó érzés. Hogy lehet ezen túllépni?2017. okt. 15. 21:49
1/4 anonim válasza:
Semmit sem kell tenni. Akkor így döntöttél, aminek ez a következménye. Ez is a múltad része. Nem lehet kitörölni, meg nem történté tenni, visszacsinálni. Egyszerűen csak fogadd el, hogy az a pasi nem része már az életednek.
2/4 anonim válasza:
Mikor fogjátok már fel hogy IGAZI férfi-nő BARÁTSÁG nem létezik?
3/4 A kérdező kommentje:
#2 utólag tanuljuk meg!
2017. okt. 15. 22:23
4/4 anonim válasza:
Van férfi nő barátság, de biztosabb akkor ha már megvoltak egymásnak először. Vagy kérdező esetén a kapcsolat megszakítása egy reális döntés, de egy idő után, mondjuk 1 év kihagyás után, mikor már elmúlt a vonzalom, vissza lehetett volna állni, ha mindketten akarják.
Kérdező, nem hallottam még sosem, hogy barátság ennyire hiányozzon ennyi idő után. Szerintem hiányzik valami az életedből és valószínűleg a párkapcsolatodból. Talán a férjedet meg férfinak látod, de nem barátnak.
Felnőtt fejjel nem lehet ilyen szoros barátságot kialakítani idő hiányában, a párunkat vagy munkahelyi kollégát kivéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!