Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Párom mostanság felszedett magára 10 kg ot. Beszéltünk már róla, engem csak szex közben zavar a hasa. Megérti, ls próbál ellene tenni. Viszont nekem meg nagyon rosszul esik, hiszen szeretem és nem kellene,hogy emiatt ne tudjak felizgulni(vagy ha igen akkor is nagyon nehezen). Általában kutyában csináljuk, mert akkor kevésbé csapódik a hasa hozzám.
Mit tudok tenni? Hogy tudnám ezt figyelmen kívül hagyni?
2017. okt. 23. 18:25
1/2 anonim válasza:
fuj ez nagyon gusztustalan... vizuális típus vagyok :D és látom a kocsonyákat, hogy "PLACCCCS"!!!!!
2/2 anonim válasza:
Kis türelem amíg változtat rajta. Vagy edzzetek együtt, úgy tudod motiválni és neki is jobb, hogy nem egyedül kell kínlódni. Vagy csinálj neki egészségesebb kajákat stb. Sajnos a fogyás nem 2 perc, nem nagyon tudsz mást csinálni, mint kivárni amíg lemegy a pocak. (Amúgy vizuális típus 2 jelentkezik, még jó hogy már vacsoráztam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!