Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne ilyenkor tenni?
Nem olyan régóta van egy barátom.
Ez idő alatt már sokszor találkoztunk.
Én még itthon élek a nagymamámmal és a testvéremmel.
Tegnap, mikor hazakísért, illetve a délutánt együtt töltöttük, felvetette, hogy már nagyon szeretné megismerni mamàmat és ma úgy szeretne találkozni, hogy eljönne értem és bemutatkozna neki.
Tudja mamám, hogy találkozgatok vele, de így konkrétan, hogy együtt is vagyunk, azt nem.
Így is mindig beszól, hogy már megint ezzel a pasival találkozol.
Ma reggel mikor hazaért a munkából írta, hogy akkor délután jönne.
De nagyon félek hogy mamám ki fog akadni de azt mondta ne görcsöljek felnőtt emberek vagyunk.
Eddig mindig utcán, pl parkba, ha rossz idő volt akkor vendéglőbe kávézóba mentünk.
Viszont nem mehetünk mindig oda.
Egy kapcsolatnak az a természete, hogy halad. Jó irányba, akkor ennek minden kép be kell következnie. Nem rekedhettek meg a parknál, kávézónál.
Lehet, félt a mamád, lesz kis súrlódás, de mint felnőtt, ki kell állnod magadért, a kapcsolatodért. Ott tart a kapcsolat, ezen túl kell esni.
Így is mindig piszkál, hogy minek találkoztok ennyit, meg úgy is az lesz hogy meg fog unni.
Volt.mar kapcsolatom nem is egy és akkor is először húzta a száját de azt is megengedte hogy pl a 3 2 és egy éves kapcsolatban itt aludjon.
De akkor is félek most hogy mi lesz.
Valamikor késő délután jönne egy kicsit.
Arról nem volt szó hogy itt.lennnenk nálunk, de bevallom őszintén hogy nem is szeretném addig mert ha ilyen mama.akkor nem tudnám teljesen felszabadultan érezni magam hogy mi fent vagyunk a szobámba ő.meg lent.
Bocsánat telefonon vagyok.
írhatna még valaki mert nagyon izgulok.
Most be kell mennem a városba mert rendeltem valamit és azt beszéltük hogy ott találkozunk és hszakiser de akkor már be is jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!