Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőim gáz, hogy 21 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőim gáz, hogy 21 éves létemre egy 1,5 éve tartó szex kapcsolatom van. Valóban az lenne?

Figyelt kérdés

A barátnőim egyre többet piszkálnak, hogy nem normális egy ilyen kapcsolat és szerintük a srác csak kihasznál engem.

A srác 28 éves.

1,5 éve megbeszéltük a sráccal, hogy csak szex és semmi több, heti 1-2 alkalommal lerendeztük egymást majd mindenki ment a dolgára ez kb fél évig működött, majd egyedül éltem akkor már nálam aludt hétvégéket töltöttünk együtt, moziba,vacsorázni jártunk távolibb ismerősök azt hitték egy pár vagyunk de mindketten megcáfoltuk.

Nyár óta ő él egyedül, én már a családommal így én járok hozzá.

Beszéltünk már róla de egyikünk sem akar komoly kapcsolatot jól érezzük magunkat így ahogy vagyunk.

A baratnőim szerint az se normális hogy mindig nála vagyunk, ha nem mondják nekem meg se fordul a fejembe áthívni, fel fel szokott jönni de ott nem alszik de ez így kényelmesebb is van egy 3 éves kis húgom+ a családom, nála meg csak mi ketten.

Én nem érzem azt, hogy kihasználna hisz kölcsönös amit szeretnénk és ha bármi problémám adódik eltudom neki mondani. Tény,hogy a kapcsolatunk a szexen alapszik de nekem meg felelő így.

Jelenleg is mint barátok bárhova elmegyünk.

2017. okt. 23. 00:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
39%
#29 és neked miért fáj, hogy nem mindenki vágyik kötöttségre meg kapcsolatra? Ez az emberi önzőség netovábbja, mikor azt is meg akarod szabni, más hogy éljen. Foglalkozz a saját életeddel, nincs jogod máséba beleszólni.
2017. okt. 23. 15:53
 32/38 anonim ***** válasza:

31-es

Mért hülye valaki ha úgy gondolja hogy érzelmek nélküli, csupán az ösztöneink kielégítésére törekvő élet helytelen?

2017. okt. 23. 16:57
 33/38 anonim ***** válasza:

Ti nem fogjátok fel?

Ezek kapcsatban vannak, csak nem mondják ki!

Nincs bajom a szexkapcsolattal, de ők az érzelmi és támogatós titokmegosztós programozós oldalát is csinálják a dolgoknak. A lány egyértelműen monogám a leírás alapján, tutti nem dug mással. Ő pont úgy éli meg az egészet, mint egy kapcsolatot, csak gyáva kimondani, mert tart a srác véleményétől. Egyedül róla nem tudjuk, hogy dug e mással vagy megosztja e a csajjal a titkait.. szerintem egy bazinagy NEM a válasz, a csaj meg tudja, hogy számára többet jelent a pasi, mint fordítva, ezért hagyja magát dugatni "szexkapcsolatban", hogy a pasi továbbra is velelegyen.

2017. okt. 24. 07:59
 34/38 anonim ***** válasza:

Volt szexkapcsolatom, valamiért rettentőrm vonzott a pasi, de nem beszélgettünk magándolgokról, nem jártunk programokra és nem csináltunk semmi olyat, amivel több lenne a kapcsolatunk, mint pusztán a szex.

Nem rázott meg, mikor kérte, hogy hagyjuk abba. Mellette randiztam és ismerkedtem másokkal. Ő is, de neki hamarabb összejött.

Szedd össze magad kérdező, és mondd meg a srácnak, hogy neked ő fontos. Ne alázd meg magad, hogy ne kezeljen barátnőként, mikor te ebben a kapcsolatban abszolút barátnőszerepben vagy, nem szexkapcsolati partnerként.

2017. okt. 24. 08:05
 35/38 anonim ***** válasza:
40%
#34: Randiztál, és tetted a jópofit más pasiknak, mikor még az x-edik pasi közben dugott. Ez................. komoly.
2017. okt. 24. 19:44
 36/38 anonim ***** válasza:
#32 miért, ki nevezett hülyének? Én biztos nem. Tőlem meglehet a véleményed az érzelmek nélküli szexről, csak valószínűleg senkit nem érdekel. Ahogy az sem érdekel senkit, hogy mondjuk te csak érzelmekkel szexelsz. Ha neked úgy esik jól, csináld úgy, de mi közöd van ahhoz, hogy másnak meg nincs szüksége érzelmekre hozzá?
2017. okt. 24. 19:59
 37/38 anonim ***** válasza:

Bocsi nem olvastam végig a sok kommentet de ami biztos. Ha jól érzed így magad akkor semmi baj az egésszel. Sokan teszik itt az okosat, hogy egy nő csak akkor normális és nem elmebeteg ha van rendes párkapcsolata sosem szexel ha nincs senkije. Ez úgy f***ság ahogy van (lehet csak az 5év koli miatt) de a lányok is ugyan úgy élvezik a szexet és vágynak rá sokan jobban mint némelyik férfi.

Szóval szerintem teljesen oké, és ne hallgass arra aki ez miatt rosszat gondol rólad, lenéz, vagy bármi ilyesmi.

2017. okt. 25. 18:19
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

Volt ilyen barátnőm, akinek előzőleg szexkapcsolata volt.

Nagyon érezhető volt, hogy szerelmes, házasságot, gyereket is emlegetett. Mikor kiderült, hogy szexkapcsolata volt, már nem tudtam elhinni, hogy tud szeretni. Egy darabig még együtt voltunk, de már nem érdekelt, jó rossz neki velem a szex. Végül is kidobtam, mint nem megbízhatót nőt.

2017. okt. 25. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!