Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőim gáz, hogy 21 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőim gáz, hogy 21 éves létemre egy 1,5 éve tartó szex kapcsolatom van. Valóban az lenne?

Figyelt kérdés

A barátnőim egyre többet piszkálnak, hogy nem normális egy ilyen kapcsolat és szerintük a srác csak kihasznál engem.

A srác 28 éves.

1,5 éve megbeszéltük a sráccal, hogy csak szex és semmi több, heti 1-2 alkalommal lerendeztük egymást majd mindenki ment a dolgára ez kb fél évig működött, majd egyedül éltem akkor már nálam aludt hétvégéket töltöttünk együtt, moziba,vacsorázni jártunk távolibb ismerősök azt hitték egy pár vagyunk de mindketten megcáfoltuk.

Nyár óta ő él egyedül, én már a családommal így én járok hozzá.

Beszéltünk már róla de egyikünk sem akar komoly kapcsolatot jól érezzük magunkat így ahogy vagyunk.

A baratnőim szerint az se normális hogy mindig nála vagyunk, ha nem mondják nekem meg se fordul a fejembe áthívni, fel fel szokott jönni de ott nem alszik de ez így kényelmesebb is van egy 3 éves kis húgom+ a családom, nála meg csak mi ketten.

Én nem érzem azt, hogy kihasználna hisz kölcsönös amit szeretnénk és ha bármi problémám adódik eltudom neki mondani. Tény,hogy a kapcsolatunk a szexen alapszik de nekem meg felelő így.

Jelenleg is mint barátok bárhova elmegyünk.

2017. okt. 23. 00:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
64%
Imádom amikor a sok okoskodó előadja magát aki rögtön kapcsolatot kezd fűvel-fával mert "az a normális" közbe olyan a kapcsolatuk hogy az első adandó alkalommal félredug. Egy ilyen szexkapcsolat legalább nyílt lapokkal működik, nincs vele semmi gond. Én a falra mászok már az olyan emberektől akik előadják hogy a kapcsolat a normális, közbe meg tudom hogy a többségük nem hogy nem boldog hanem szenved... 27/F
2017. okt. 23. 08:08
 22/38 anonim ***** válasza:
10%
Most még nincs vele gond, de ha odajutsz, hogy szeretnél egy rendes kapcsolatot, nem fogsz tudni kialakítani egyet.
2017. okt. 23. 08:31
 23/38 anonim ***** válasza:
77%

Egyes válaszolókon jót nevettem :D

Nem értem ezen mi a probléma és miért is lenne akármelyik fél erkölcstelen? Közösen döntöttek a szexkapcsolat mellett, egymást "használják ki", a barátnöidnek meg semmi közük hozzá. Ha úgy érzed, hogy neked, nektek így jó, ne törödj mások véleményével, még mindig jobb mintha egy házas férfi szeretője lenne. Mindkettejük független ember, nem kell elszámolniuk senkinek sem. Nem értem mi ez az erkölcsi forradalom :D

Mielőtt mondaná valaki, hogy én is biztos "olyan" vagyok, nem, sosem volt szexkapcsolatom, sem egyéjszakásom, csak kapcsolatban volt szex (abból is még az elsőt gyúrom), de nem láttom ebben a dologban a gondot. Szép napot mindenkinek! :D

2017. okt. 23. 09:17
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy 2017-ben hogy lehet ezen problémázni. Teljesen rendben van, ha az ember épp nem vágyik komoly kapcsolatra, akár férfi, akár nő. Nem mindenki igényli ezt. Miért kéne folyton fűvel-fával kapcsolatban lenni? Ponthogy a magasabb intelligenciájú emberekre jellemzőbb a szinglilét, mert megválogatják, hogy kive kötik majd össze az életüket, és 21 évesen szerintem fontosabb dolgai is vannak az embernek, mint egy kapcsolat ápolgatása. Ott az egyetem, munka, még azt sem tudod, hogy hova vet az élet suli után, itthon maradsz-e vagy kimész külföldre...ez az életszakasz nem mindig egyeztethető össze egy kapcsolattal.

Viszont attól, hogy komoly kapcsolatra nem vágyunk épp, a szexre mindenkinek igénye van. Én se nőben, se férfiban nem vetem meg azokat, akiknek egyéjszakás kalandjaik vagy szexkapcsolataik vannak, amíg nem csal meg és nem hülyítget senkit, az ő dolga, hogy hogy éli a nemi életét. Ne foglalkozz a barátnőid véleményével, semmi közük hozzá.

21L

2017. okt. 23. 09:52
 25/38 anonim ***** válasza:
62%
Ezt a sok balfék erkölcscsőszt itt a válaszolók között. :D Nyilván ők csak házasság után, papi áldással dugnak, akkor is a lehető leggyorsabban átesnek ezen a bűnös dolgon, kizárólag a gyermekáldás érdekében, majd másnap meggyónják a történteket.
2017. okt. 23. 09:56
 26/38 anonim ***** válasza:
62%

Az a legnagyobb baj az ilyen kapcsolatokban hogy vesztegeted az időd ahelyett hogy stabil párkapcsolatot építenél.

Azt hiszed hogy túl fiatal vagy még ahhoz hogy elkötelezd magad, laza vagy a szexben mint a rigalánc, aztán mire észbe kapsz már 30 elmúlt aztán pikk-pakk 40, közeben elfogyott az összes értelmes pasi, csak a degenerált aberrált ronda maradt.

Azon kapod magad hogy lestrapált egyedülálló nőként a kutyád csókolgatod.

2017. okt. 23. 11:44
 27/38 anonim ***** válasza:
18%
Hol lehet ilyen magad fajta üres fejű lányt találni? :D
2017. okt. 23. 11:46
 28/38 anonim ***** válasza:
88%

Idiôtàk.

Mennyi prûd ,àlszent ember.

2017. okt. 23. 12:39
 29/38 anonim ***** válasza:
42%

Idióták!

Mennyi érzelmek nélkül élő ösztönlény!

2017. okt. 23. 12:46
 30/38 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, én is elítélem a hülyeségét, ez nem prűdség kérdése.

Felőlem dughatna 10 emberrel is egy év alatt vagy akár lehetne 5 évig is szexkapcsolata, de ez a csaj kedveli a pasit, szívesen van vele, közös programokra járnak, megosztja vele a titkait, támogatják egymást érzelmileg és már másfél éve nem mentek egymás agyára és mégis kívánják egymást.

Ez nem csak szexkapcsolat, csak gyávák felvállalni egymást vagy félnek kimondani, hogy ez bizony kapcsolat.

Erős a gyanúm, hogy a pasi több csajjal kavar, ezért ódzkodik a kapcsolat felvállalásától, mert nem kell neki eléggé a lány. Így is kapcsolat, csak nyitott.

Ha már közös program van, meg kötődtök egymáshoz, meg ilyenek, az nem szexkapcsolat, hanem olyan kapcsolat, amiben jó a szex.

2017. okt. 23. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!