Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőim gáz, hogy 21 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőim gáz, hogy 21 éves létemre egy 1,5 éve tartó szex kapcsolatom van. Valóban az lenne?

Figyelt kérdés

A barátnőim egyre többet piszkálnak, hogy nem normális egy ilyen kapcsolat és szerintük a srác csak kihasznál engem.

A srác 28 éves.

1,5 éve megbeszéltük a sráccal, hogy csak szex és semmi több, heti 1-2 alkalommal lerendeztük egymást majd mindenki ment a dolgára ez kb fél évig működött, majd egyedül éltem akkor már nálam aludt hétvégéket töltöttünk együtt, moziba,vacsorázni jártunk távolibb ismerősök azt hitték egy pár vagyunk de mindketten megcáfoltuk.

Nyár óta ő él egyedül, én már a családommal így én járok hozzá.

Beszéltünk már róla de egyikünk sem akar komoly kapcsolatot jól érezzük magunkat így ahogy vagyunk.

A baratnőim szerint az se normális hogy mindig nála vagyunk, ha nem mondják nekem meg se fordul a fejembe áthívni, fel fel szokott jönni de ott nem alszik de ez így kényelmesebb is van egy 3 éves kis húgom+ a családom, nála meg csak mi ketten.

Én nem érzem azt, hogy kihasználna hisz kölcsönös amit szeretnénk és ha bármi problémám adódik eltudom neki mondani. Tény,hogy a kapcsolatunk a szexen alapszik de nekem meg felelő így.

Jelenleg is mint barátok bárhova elmegyünk.

2017. okt. 23. 00:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
48%

Erkölcstelen....

Egyáltalán tudod hogy mit jelent az?

Ennek a sztorinak semmi köze az erkölcstelenséghez.

De én ezen nem lepődöm meg, az emberek legalább fele nem érti amit olvas, tehát ezt a sztorit se értették meg.

2017. okt. 23. 02:01
 12/38 anonim ***** válasza:
83%

Nem fognak az ilyen nők eszembe jutni, ha engem valaki jogtalanul k.urvának néz. Ugyanúgy az fogja a földbe alázást kapni, aki jogtanaul annak néz engem. Az nem menti fel, hogy sok olyan lánnyal találkozott, akit ő r.ibancnak tart. Ki a fenét érdekel? :D Holnap estig tudnám mesélni, hogy milyen gusztustalanságokat tettek már meg velem férfiak, vagy pl. a barátnőimmel. Millió sz.arházi, frusztrált szemétládát láttam már életemben, mégis van legalább ugyanannyi férfi, akivel semmi gondom nincs, sőt, tisztelem, becsülöm. Ilyen a párom is.

Szóval ez az egyik, hogy ha valaki más miatt degradál egy számára teljesen új személyt, csak mert egyezik a nemük, az az ő hibája és szégyene egyedül.

A másik pedig az, hogy az én szememben nem normális és értékelhető személy az, aki azért megszól egy nőt, mert nem csak komoly kapcsolatra képes. A srác nem erkölcstelen? Ő nem lesz lestrapálva? Ő is "főnyeremény", mert csak elintézi a kérdezőt a jó nagy farkával, és nincs több igénye, nem rinyál, nem kell neki főzni, nem féltékenykedik (illesszük be képzeletben az összes szexista klisét)? Ő alkalmas komoly kapcsolatra?

Szerintem értelmes ember a 21. században nem műveli ezt a kettősmércézést.

Ha szabad emberek mindketten, egyikük sincs kapcsolatban, nem házas...stb., nem verik át egymást, akkor azt csinálnak egymással, amit akarnak. Egyik sem lesz erkölcstelen.

2017. okt. 23. 02:12
 13/38 anonim ***** válasza:
25%

12 Ezt nekem mondhatod. Látod, már a barátői is kinézik maguk közül.

Egyébiránt örülök, hogy számodra a 21. század elhozta ezt a mesés elfogadottságot. Fogadd el akkor azokat is akik téged átvertek.

2017. okt. 23. 02:25
 14/38 anonim ***** válasza:
75%
Nem vertek át. Egyébként meg én azokat a dolgokat fogadom el, amikkel nem ártunk a másiknak.
2017. okt. 23. 02:30
 15/38 anonim ***** válasza:
43%

"Holnap estig tudnám mesélni, hogy milyen gusztustalanságokat tettek már meg velem férfiak, vagy pl. a barátnőimmel."

Nem vertek át, csak gusztustalanok voltak. Értem.

2017. okt. 23. 02:39
 16/38 anonim ***** válasza:
74%
Vicces, hogy ennyire végtelenül buta vagy. :) Szerinted csak az átverés számít undorító viselkedésnek?
2017. okt. 23. 03:00
 17/38 anonim ***** válasza:
78%

"Amikor úgy érzitek, hogy jogtalanul k...rváznak le titeket, akkor jussanak eszetekbe az ilyen nőtársaitok."

A pasi mennyivel kevésbbé qqrva és erkölcstelen? Semennyivel sem.

A másik, miért akarsz te általánosítani?

Amúgy gyakorlatilag jártok, hisz közös programjaitok vannak rendszeresen, ismeri a családod...

2017. okt. 23. 03:01
 18/38 anonim ***** válasza:
94%

Semmi gond vele, ha ürítőzsáknak használnak, és ne aggódj, azzal sem lesz semmi gond, ha pár év múlva mikor lestrapált, akkor keres egy másikat, te meg csodálkozni fogsz, hogy miért nem kellesz senkinek, pedig már komoly kapcsolatot szeretnél.

😂

Azért behalok a vàlaszokon.

1 megbeszéltétek ,hogy nektek ez îgy jô és nem akartok a szexen kîvûl màst egymàstol.

2 mi lenne ebbe a kihasznàlàs. Szex értelmes emberek kôzt közös örömszerzésrôl szol. Îrhatnàm ugy is ,hogy egymàst ''hasznàljàk''.

3 ezmiatt miért lenne kva valaki? Ez eleg neki egy darabig ,nem akar kapcsolatot ,de jô néha öszebujni valakivel.

Sztm a ''baràtnôidtôl'' szabadulj meg.

Ràtok tartozik csak ,hogy mi a jô nektek.

Énis voltam szexkapcsolatban egy évig és? Akkor ez elég volt nekem ,idôm se volt kapcsolatra ,se tûrelmem és a magam életét épîtettdn. A pàrom értelmes ember ,nem îtélkezik ezmiatt.

Nem ettôl fûgg ki milyen ember.

Nem fekszek ösze mindenkivel ,nem volt egyéjszakàsom. A jelenlegi pàrom a 4. akihez közöm volt.

Mas véleménye meg nem érdekel ,a baràtaim meg tényleg baràtok ,akiknek az a lényeg ,hogy nekem jo legyen. Nem kibeszélnek meg kritizàlnak.

N25

2017. okt. 23. 04:31
 19/38 anonim ***** válasza:
25%

Az a szerencse az életben, boldogok a lelki szegények:)

Egyszer, bele szerettem egy nőbe, aki előtte szexkapcsolatban volt. Végül, lemondtam róla, mert érezhető volt, nem igen tud mély érzéseket előhozni magából. Dugni nagyon tudott, de az komoly kapcsolatban kevés.

2017. okt. 23. 06:42
 20/38 anonim ***** válasza:
29%

Hát te nem vagy ép..

Nő vagyok, úgy írok.

Másfél éve van egy srác, akivel jól érzed magad, szívesen vagy vele, elmondasz neki bizalmas dolgokat, és még a szex is jó és sűrű, te megis szexkapcsolatnak hívod?

Szexelsz másokkal?

Ő szexel másokkal?

Zavarna, ha szexelne másokkal?

Szerintem gyáva vagy beismerni, hogy helezúgtál, és mivel rajta nem látod a jeleket, hogy többet akarna, ezzel a szöveggel takarózol.

Egyikötök teljesen be van szrva a kapcsolatoktól. Ha másfél éve járnátok, akkor is pont ugyanezt csinálnátok. Igazából jártok, ha nem szexeltek másokkal, csak ti nem így hívjátok.

Nem is értem, hogy felel meg neked egyébként, hogy valaki úgy szexel veled, hogy ismer téged, sokat van veled, mégsem kedvelt meg annyira, hogy fel merjen vállalni, mint barátnőt. Nekem bántaná az egómat. Mindent csináltok, amit egy kapcsolatban szoktak, de elsunnyogjátok egymás felvállalását. Csak ebben különbözik a kalcsolatotok egy párkapcsolattól.

Rosszul esne gondolom, ha kiderülne, hogy mással is szexelt, vagy mostantól nem akar veled szexelni, mert teljesen szerelmeslett egy csajba 1 hónap alatt, míg beléd nem 2 év alatt..

Fiatal vagy ahhoz, hogy ne vállaljanak fel, vagy ne találj olyat, akit felvállalhatsz.

Ha a pasi lelépne örökre holnap, nem éreznéd úgy magad, mint aki elvesztegetett másfél évet?

2017. okt. 23. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!