Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, hogy sokkal fiatalabb sráchoz vonzódom?
Figyelt kérdés
Aggódom,mert úgy érzem nem vagyok normális! 23 éves felnőtt nő vagyok, 3 éve komoly pàrkapcsolatban,párom(34)viszonylag jó a kapcsolatunk,de vannak hullám völgyek.. a lényeg,hogy kb 1 éve megismertem egy srácot, akivel 2-3 havonta találkozunk baráti összejöveteleken. Vonzódom hozzá,pedig tudom,hogy TILOS! Nyilván azért is,mert van kapcsolatom a masik pedig,hogy a srác 14 éves! Tetszem neki màr amennyire egy "gyereknek" lehet, de beszélni sosem beszélünk erről.. Mit tegyek? Teljesen bekattantam?2017. okt. 22. 22:26
1/7 anonim válasza:
Eléggé bekattantál, nem is egyszer. Amikor 10+ éves pasival komoly kapcsolatot kezdtél, de ami még ennél is durvább, hogy egy kisfiúhoz vonzódsz.
Nagyon gáz lehetsz
2/7 anonim válasza:
Igen, egy kicsit bekattantál:D
Amikor olvastam a kérdést, azt hittem, hogy kb 19-20 a fiatalabb srác, nade 14 éves? Kevés nagyon. Próbáld legyűrni ezt az érzést magadban, vagy többet ne találkozz vele.
3/7 anonim válasza:
Mi egy 34 éves és egy 14 éveshez képest a viszonyod? Én 24f vagyok amugy de zavar mind2 miert csinálod? Mi ebben a jó? Minek
4/7 anonim válasza:
14 éves gyerek, igen ez gáz. Valami nagyon nincs rendben a kapcsolatodban. Szerintem abban keresd az okokat.
5/7 anonim válasza:
"Tetszem neki màr amennyire egy "gyereknek" lehet ..." 14 éves gyereknek már tetszhetsz mint nö, mint lehetöség arra, hogy végre szexelhessen, tanulhasson egy felnött nötöl. (Szerintem ilyesmiröl van szo.)
6/7 anonim válasza:
Itt nem az a gond, hogy 9 évvel fiatalabb, hanem hogy 14 éves gyerek!
Kattanj ki vagy várj 10 évet :)
7/7 anonim válasza:
Ha betöltötte a 14 évet, akkor teljesen legális kapcsolatot folytathatsz vele, akár egy 30 évessel. Úgyhogy én azt mondom, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!