Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nálam jóval fiatalabb fiú tetszik, sőt már-már komolyabbat érzek, normális vagyok?
Egy fél éve ismertem meg a kolléganőm fiát, aki 19 éves, most kezdte az egyetemet. Nagyon intelligens, humoros, céltudatos srác, külsőre is, belsőre is lényegesen érettebb a koránál. A történetben ott van a bökkenő, hogy én 27 éves vagyok. Magam is meg vagyok lepődve, hiszen mindig idősebb párjai voltak minimum 4 évvel, de volt nálam 10 évvel idősebb párom is. Alapjáraton minden korosztállyal megértem magam. Vele is csak el kezdtem beszélgetni, amikor készült az érettségire, azután beszélgettünk milyen lesz majd az egyetem, és megtörtént. Egyre többet gondoltam rá, ha bejött a munkahelyre az édesanyjához akkor mindig megkeresett, majd facebookon is felvettük a kapcsolatot, nincs semmi kimondva, de egyértelműen tudjuk, hogy tetszünk egymásnak.
Tudom, hogy az eszemre kell hallgatnom, mert ennek a dolognak semmi jövője sincs, és nem én akarok az a nő lenni, aki leköti és nem engedi kiélvezni a legszebb éveit.
Nekem is már felnőtt férfit kellene találnom, akivel már a családalapítás is szóba jöhet, de sajnos velem érzem jól magam, érdekel, amit mond, tetszik a humora, az életfelfogása.
Tudom, hogy a munkatársnőm is kikészülne, ha bármi lenne közöttünk, megjegyzem jogosan.
Esetleg más is volt már ilyen helyzetben?
A srác meg lehet, hogy nagyon szeretne veled lenni, de azt gondolja, hogy biztos gyereknek gondolod még és esélye sincs egy ilyen jó nőnél.
És ha hallgatsz a 2-es válaszolóra, nem is fogja kellemes csalódás érni. Csak kellemetlen tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!