Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ennyire túlértékelve a párkapcsolatok?
A férfiak gerillaharcot folytatnak a nőkért. Megy ezerrel a smúzolás, egymásra licitálás, heti 60 órát dolgoznak, csak meglegyen a tejbepapi stb.
A nők egója folyamatosan fényesítve van, az internet előtt csak a városi lányok voltak ennyire elszállva maguktól, manapság már az összes.
Na de miért is megy ez a nagy harc? A párkapcsolatért...ami nem egy létszükségleti dolog. Mégis úgy tekintenek rá az emberek...
Ami még nevetségesen túl van értékelve az a szex...pedig az se létszükséglet.
Miért nem inkább magukkal foglalkoznak az emberek? Párkapcsolat meg majd lesz vagy nem, az nem csak rajtuk múlik.
Lehet boldogan élni egyedül is, én pl. baromi jól érzem magam egyedül, óriási maszti partikat tartok, stb.
Miért túráztatják ennyire magukat az emberek hogy nekik legyen valakijuk?
F/26
Agresszívan fröcsögtem?
Mert leírtam hogy mit tapasztaltam eddig? LOL!
Én értem mire gondoltál, csakhogy a valóságban ez nem így megy.
Különben nekem is lenne szerető barátnőm, nem pedig csak recskaparti lenni 0/24/7
Nagyon örülök neki hogy te boldog és remek párkapcsolatban élsz.
Te se tudod amúgy elképzelni enélkül az életedet?
"..ezzel a dumával nekem ne gyere."
Ez az agresszív fröcsögés, ő leírja, amit tapasztalt, te meg úgy veszed le, mintha csak duma lenne. Ő úgy fogalmazott, hogy "jobb helyeken", te meg általánosítasz, szerinted mindenhol az van, amit te tapasztalsz, nem léteznek jobb helyek vagy jobb helyzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!