Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szeretném mellette nőnek érezni magam" ezt mire értik?
Külső tekintetében azt jelenti, hogy legyen legalább 180 magas, mert - hiába én mondjuk csak egy porbafingó 155 centis törpilla vagyok - de nekem is jár az érzés, hogy simogathassam a mellkasát és szempilláimat rebegtetve lábujjhegyen állva csókolózzak vele. #Magas pasik no.1, #foreverinfinitelove, #fuckmanlets...
Pff. nevetséges: [link]
Kapcsolat tekintetében pedig azt jelenti, hogy qrva cikinek érzem, ha a pasim mellett csak egy +15-20 éves Ford Fiesta-ban vagy Renault Thalia-ban ülhetek jobb 1-ben, nem pedig egy max pár éves Merciben/BMW-ben vagy egy prémium SUV-ben, amelyekben nem érezném feszélyezve magamat és menőn tudnám tornáztatni a légynapszemcsin keresztül a szememet a buszmegállóban álló pórnépen. Ja meg nyilvános helyen fél percenként csókoljon meg a jóképű, vállalkozó/mérnök/közgazdász pasim, hogy lássák a parasztok milyen szép párt alkotunk.
Kb. ennyit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!