Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megundorodnátok a pároktól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodnátok a pároktól, ha sokszor rátörne reggelente afféle fulladásos, öklendezős roham?

Figyelt kérdés
Van valami baja, ami irritálja a nyelőcsövét.
2017. okt. 21. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én inkább megijednék, nehogy valamilyen komoly baja legyen és elmennék vele orvoshoz, de biztos csak én vagyok olyan retardált, hogy aggódnék a páromért.
2017. okt. 21. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek az első válaszolóval!

Kérdező, te pedig agyilag is kezeltesd magad!

Mi az, hogy megundorodnátok???

2017. okt. 21. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos felvetés!

Erős hangos öklendezés mintha hányás rohama készülődne.

2017. okt. 21. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Volt már orvosnál?

Első pár alkalommal én is frászt kapnék, de utána az undor kerülgetne.

Nagynéném párjának is mindig zavarja a slejm a torkát, minden reggel felharácsolja. Egyszer hallottam, az életben ilyen undorító dologhoz nem volt még szerencsém, majdnem kifordult a gyomrom..

Neki semmi baja, csak úgy érzi slejm van a torkán. Felhörögi, majd belefullad, krákog és köp is.

Ha valami gondod van, akkor kezeltesd, ha pusztán valami rossz beidegződés, szokj le róla, mert egyszer át fog fordulni az aggódás undorba. Márha ilyenről van szó.

Sima köhögés senkit sem zavarna, mondjuk kruppos ugatásszerű.

2017. okt. 21. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Exemnek refluxa volt, néha annyira súlyos, hogy egész éjszakákat fuldolkolva végigköhögött (gyógyszer mellett, folyamatosan járt orvoshoz, mégis). Nem undorodtam meg tőle, segítettem ahol tudtam.
2017. okt. 22. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!