Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elég határozottnak lenni ahhoz, hogy lekoptassak egy pasit?
Előfordul néha, hogy egy pasinak megtetszem, és bepróbálkozik, hogy vagy kapcsolatot, vagy szexet elérjen nálam. Sajnos valahogy nem tudom megértetni ezekkel az emberekkel, hogy NEM.
Sokan írják, hogy csak határozottnak kell lenni visszautasításkor. De hogyan érjem el, hogy komolyan vegyenek egy 50 kilós csajt? Általában nemes egyszerűséggel eleresztik a fülük mellett, ha megkérem őket, hogy vegyenek vissza, ha pedig határozottan lépek fel, akkor jön az, hogy "mivan, megjött? höhöhöhö", meg hogy "hú, valaki igen b***szatlan", és hasonlók, szóval poénkodnak egyet, majd folytatják, néha csak még lelkesebben.
Bajom sose lett ezektől, ha irritálni kezd akkor megkérem a párom, hogy beszélgessen el velük, olyankor kiderül, hogy annyira mégsem érdeklem őket, mágikus módon egyből békén tudnak hagyni, szóval megoldás létezik a helyzetemre, de van valami olyan lehetőség, hogy én magam meg tudjam oldani ezeket a helyzeteket?
Szerintem is túlliheged, nem kellene foglalkoznod velük. Velem is volt úgy, hogy úgy éreztem, mintha magyarázzattal tartoznék az ilyeneknek, amivel csak jobban gerjesztem a nyomulást. Én rá se nézek arra, aki nyomul, egy szót se szólok hozzá.
Ha valaki normálisan ismerkedni akarna velem, akkor nem ilyen zaklató, tapintatlan stílusban tenné, tehát az ilyenek semmilyen értelmes interakcióba nem vonhatóak bele, így nem is kell erõltetni.
Az meg pláne teljesen mindegy, hogy mit csinálnak interneten. Van egy ismerõsöm, aki távolabb lakik és több mint egy éve írogat nekem üzeneteket, amire nagy ritkán vagy egyáltalán nem válaszolok, le se tiltom, csak kacagom, amikor érkezik egy újabb üzenet.
Ismerem amit írsz és elég rossz szitu. Páromra másznak sokan így a pasik, mivel elég nyitott emiatt sok "lúzer" egyből azt hiszi, hogy szexet akar tőle. Ő is úgy kezdi, hogy finoman, virág nyelven elutasítja (ezt csak az értelmesek veszik észre sajnos), azután egy visszafogott nem, azután egy határozott NEM (ami már ciki, mert a pasi vagy debil vagy annyira ki van éhezve, hogy nem érdekli) és utána már tényleg el kell küldeni a francba a srácokat. És persze ha idáig fajul, akkor a pasinak áll feljebb, mert a csaj szemét, pedig ő csak érdeklődött (és 15 nem-et nem tudott elfogadni, sőt bátorította)
Hülye dolog az egész, de teljesen megértem, ha sok csaj emiatt alapból flegma, sajnos ezek a lúzer nyomuló srácok megkeserítik az ő életüket és emiatt mi szenvedünk, akik normálisan szoktak közelíteni!
Igen, ez szerintem is rossz, hogy sokszor már alapbeállítás a csajoknál a flegmaság az ilyen agyhalottak miatt, aminek a normális pasik isszák meg a levét :/
Velem is az a baj, hogy alapjáraton nyitott, barátságos vagyok, de ezek szerint lassan már muszáj lesz tahóként viselkednem :(
ne viselkedj tahón! Tudom nehéz, de ne! Én utálnám, hogy párom (a sok béna pasi miatt) tahón kezdjen el viselkedni.
Valamit ki kell találnod (az AIDS dolog jó, de nem veszik komolyan), vagy megkéred valami pasi haverodat, hogy ilyenkor "mentsen ki"
Nem olvastam el az összes választ.
Kérdező! Ha van olyan barom, aki képes olyat a fejedhez vágni, hogy "mivan, megjött?" és társai, akkor válaszolj már vissza kicsit erélyesebben.
Pl: Nem jött meg, csak nem bírom az olyanokat, mint te. Nyugodtan fűszerezd káromkodással.
Azt értem, hogy amikor valaki normálisan közeledik, szépen is el lehet küldeni, de amikor valaki pofátlan módon kiköveteli a figyelmet, az igenis megérdemli, hogy olyat beszólj neki, ami miatt ő fogja zavarban érezni magát.
A másik pedig: ha valaki követ, mond neki, hogy szálljon le rólad, különben hívod a rendőrséget.
Volt aki már engem zaklatott telefonon keresztül, és közöltem vele, hogy vagy leszáll rólam, vagy a rendőrséggel gyűlik meg a baja. Utána letiltottam facebookról is, és soha többet nem hallottam felőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!